News

Love Island-Fabiënne heeft een nieuwe look (en ze is compleet herkenbaar)

Het lijkt eigenlijk nog helemaal niet zo lang geleden dat we vol in het nieuwe seizoen van Love Island Nederland zaten. Toch is het inmiddels al een poosje geleden dat onder andere Fabiënne op je beeldscherm verscheen met allerlei gekke uitspraken en scenes. Je kent deze flapuit vast nog wel met haar enorme krullenbos, maar de Love Island-babe heeft inmiddels een compleet andere look.

Zo zit Love Island-Fabiënne er uit met gestyled haar

Het is al weer een tijdje geleden dat Fabiënne voor behoorlijk wat ophef zorgde in de villa van Love Island. Ze maakte zó veel indruk dat we haar eigenlijk nooit meer vergeten zijn. Toch is het haast onmogelijk om de babe te herkennen op haar meest recente Instagram-foto, want Fabiënne heeft haar haren gestyled. En dat maakt haar gelijk bijna onherkenbaar. Toch juichen wij deze metamorfose alleen maar toe, hoewel de krullen haar ook fantastisch staan. You go girl!

View post on Instagram
 

Love Island UK 2021 is bevestigd

De geruchten gingen al een tijdje, maar nu is het definitief: Love Island UK komt terug in 2021. Zend ITV bevestigd dat er gewerkt wordt aan een verse dosis van een van onze favoriete reality programma’s. Kom maar door met die hete lijven en sexy accentjes! Presentatrice Laura Whitmore schreef eerder op op Instagram al: “Ik denk dat we deze zomer allemaal wel wat liefde kunnen gebruiken.” 

Must reads 👀