News

Lidl verkoopt nu matchende regenjassen voor jou en je hond (en dat ziet er té cute uit)

Twinning is winning, zeggen ze toch? Nou, twinning is zeker winning als het samen met je hond is. Een rondje wandelen met je trouwe viervoeter is leuk, maar minder leuk als het regent. En dat doet het vaak, in Nederland. Maar vanaf nu is het ook niet erg om de deur uit te gaan terwijl het regent. Lidl verkoopt nu namelijk matchende regenjassen voor jou en je hond.

We zijn inmiddels gewend aan regen in Nederland. Maar dat betekent niet dat we het leuk vinden om door de regen te lopen of te fietsen. Gelukkig biedt een regenjas op zulke momenten een uitkomst. En nu al helemaal, aangezien jij de show zult stelen wanneer je samen met je hond matchende regenjassen draagt en daarmee de deur uit gaat.

Lidl verkoopt matchende regenjassen voor jou en je hond

De té leuke regenjas heeft een felle, gele kleur. Jouw jas zal €14,99 gaan kosten en voor de jas van je hond zul je €7,99 neer moeten leggen. Helaas zijn de jassen zo populair dat ze nu al zijn uitverkocht. Dan maar wachten op een nieuwe lading… Want deze jas wil je samen met je hond kunnen dragen, toch?

Samen tijdens de avondklok flaneren? Dat kan met deze matching outfits voor baasje en hond! Vanaf vandaag in de winkels en online via bit.ly/Lidl-FashionTwins. Wie moet dit setje halen? 👇

Geplaatst door Lidl Nederland op Woensdag 24 februari 2021

Bron: LidlBeeld: Lidl

Must reads 👀