News

Heel veel gratis paaseitjes testen? Reageer dan op deze vacature

Pasen zit er alweer aan te komen. En naast dat het een religieus feest is, betekent het ook iets anders… de paaseitjes zijn weer te koop. Kun jij je ook helemaal vervreten als je een zak paaseitjes op tafel ziet liggen? Wij hier op de redactie wel, kunnen we je vertellen. Jij ook? Let dan even goed op: er is nu namelijk een vacature voor paasei-proever beschikbaar.

De laatste tijd komen er heel wat geweldige vacatures voorbij. En deze vacature kunnen we absoluut aan dat rijtje toevoegen. Aldi Ierland zoekt nu namelijk iemand die gratis héél veel paaseitjes wil eten. En het enige wat je hoeft te doen is de paaseitjes eten en beoordelen. Dat is alles!

Vacature: paasei-proever

Er zijn een paar eisen aan de vacature. Zo moet je ouder dan 18 zijn, maar moet je ook hele goede smaakpupillen hebben. Logisch, want anders kun je geen eerlijk oordeel geven over de verschillende paaseitjes. Is deze vacature perfect voor jou? Stuur dan een mail naar ‘eastereggofficer@aldi.ie’ en leg uit waarom deze functie perfect bij jou past. Wel in het Engels, natuurlijk. Je kunt solliciteren van 8 maart t/m 12 maart. De gelukkige winnaar zal vanaf 15 maart paaseitjes ontvangen.

Bron: irishmirror.ieBeeld: iStock

Must reads 👀