News

Alleen door wijn te drinken ontsnap jij uit deze escaperoom

Er zijn de laatste jaren ontzettend veel verschillende escaperooms ontworpen. Voor ieder wat wils. En als jij gek bent op wijn, dan hebben we een escaperoom gevonden die jij absoluut uit moet proberen. Er bestaat nu namelijk een escaperoom waar je alleen maar uit kunt komen door wijn te drinken. Proost!

Als je goed bent in wijn drinken, en vaak wijn drinkt, is ontsnappen uit ‘Wine Gaming’ een eitje voor jou. Echter moet je wel iets meer doen dan alleen drinken; je moet ook raden welke wijn je proeft, om uit de escaperoom te kunnen ontsnappen. Achter ieder slot staat namelijk een fles wijn en het is aan jou om te raden welke wijn er achter welk slot staat. Eigenlijk help je de fles wijn dus om te ontsnappen, in plaats van jezelf.

Wijn escaperoom in Parijs

Alsof wijn drinken tijdens het spel nog niet genoeg is, win je ook nog eens een fles wijn als je het voor elkaar weet te krijgen om te onsnappen. De escaperoom bevindt zich in Parijs, in Frankrijk dus. Maar goed, er is niks mis met een weekendje weg om het mee te combineren. Wanneer de wijn escaperoom precies opent is in verband met het coronavirus nog niet bekend. Benieuwd naar meer informatie over de escaperoom? Bezoek dan de website.

Watch on YouTube

Beeld: iStock

Must reads 👀