News

OMG! Er bestaat nu Prosecco Pong en het is alles wat je nu wil

Sinds we door het coronavirus niet meer in het weekend los kunnen gaan in onze favoriete clubs, zijn we genoodzaakt om er thuis een feestje van te maken. Maar wij weten niet hoe het met jullie zit, maar na een jaar weet je ook niet meer wat je moet doen. Herkenbaar? Dan hebben wij wat leuks voor je: Prosecco Pong!

Hema komt met Prosecco Pong en dat wil je

Dat we door het coronavirus niet meer uit kunnen gaan, weerhoudt ons niet van de nodige drankjes in het weekend. Op veilige manier natuurlijk. Maar na al die maanden is het lastig bedenken wat je nú weer gaat doen om de boel een beetje leuk te maken. Herkenbaar? We got you! Hema komt namelijk met Processo Pong en het is ge-wel-dig. Beerpong is natuurlijk al fantastisch, maar als je niet zo van bier houdt is dit een uitkomst. Er zijn maar weinig mensen die geen processo lusten, right? En anders kan je er altijd nog je favoriete wijn in gooien. Let’s go!

Prosecco Pong – 5,-

Zo werkt Prosecco Pong

Het lijkt ons vrij onwaarschijnlijk dat je de oorspronkelijke versie van Beer Pong niet kent, maar if not, here we go! Alles wat je nodig hebt is een goede tegenspeelster of tegenspeler, twaalf plastic bekers, drie pingpongballen en spelkaarten. Oja, let’s not forget de prosecco! Of wijn dus, net wat jij lekker vindt. Dan komen hier de spelregels:

1. Zet aan beide kanten van de tafel zes bekers in een driehoekopstelling, met een laagje prosecco er in
2. Probeer om de beurt de bal in een van de cups aan de overkant te gooien. Hier kan je nog allerlei extra regels bij bedenken
3. Heb je in ‘t bekertje gemikt? You go girl! Dan moet degene die aan de overkant staat van de tafel het bekertje leegdrinken. Cheers!

Bron: Amayzine

Must reads 👀