News

Zoet: Temptation Island-Angelo heeft een vriendin en dit is haar

Temptation Island-single Angelo kennen we allemaal nog als de sexy vrachtwagenchaffeur met een heleboel tattoos. En oh ja, de hotte Temptation-single is ook nog eens stripper. But wait, zo single is Angelo Koppen niet meer, want hij heeft een nieuwe vriendin!

Dit is de nieuwe vriendin van Temptation Island-Angelo 

Angelo Koppen was onder andere degene waarvoor Eva even twijfelde of ze wel verder moest met haar relatie met Kevin. Toch hield deze hotte vrachtwagenchaffeur slash stripper geen nieuwe relatie over aan het Temptation Island Love or Leave avontuur. Toch is Angelo inmiddels wel happily in love! Op Instagram schrijft hij bij een super schattige aankondigingsvideo: “Your the best and i love you! Ik heb het even geheim gehouden en toen Temptation af was nog even niet online gegooid zoals de rest. Maar hey, Angelo doet niet altijd wat de rest ook doet. Op elk potje past een deksel zeggen ze, maar jij? Je bent een deksel met een klem functie erop die ik nooit meer losmaak! Je maakt me iedere dag de gelukkigste man op aarde. Lieve volgers meet my girl, Anika.” 

Geplaatst door Anika Haakma op Donderdag 11 februari 2021

 

h2>Hiervan ken je Temptation Island: Love or Leave verleider Angelo

Is het jou ook opgevallen dat Angelo wel een erg bekend gezichtje heeft? We hebben even moeten graven, maar we zijn erachter waar we Angelo van kennen. Yay. Deze knappe verschijning zat namelijk in het programma ‘Brabantse Nachten op Curaçao’. Yes really. Dit programma was dé opvolger van Oh Oh Cherso op RTL5. Dat deze vrachtwagenchauffeur wel van een feestje houdt, dat staat dus wel vast. 

In het programma Temptation Love Therapy stelt Gwen van Poorten pittige vragen aan de Temptation Islanddeelnemers. Single boy Ricky vertelt haar tijdens het programma, over zijn gevoelens voor Jaydi én wat hij van Sonny vindt. En eh, dat laatste is niet al te positief. Het interview vind je hier. 

Must reads 👀