News

Friends bingewatchen en 1000 dollar verdienen: droomvacature alert

Friends bingewatchen? Daar hoeven we geen geld voor te krijgen. Maar als we er geld voor kunnen krijgen, wijzen we dit natuurlijk niet af. Wat dacht je van 1000 dollar verdienen, door alleen maar naar vijf seizoenen van je favo serie Friends te kijken? Er is nu een bedrijf dat het ervoor over heeft. Lees maar snel verder voor meer informatie.

Ja, echt. In plaats van geld betalen om Friends te kunnen kijken, kun je nu geld verdienen door Friends te kijken. En dat is een droom, niet? Het bedrijf BestValueSchools.org zoekt nu iemand die vijf seizoenen van Friends van begin tot eind wil bingewatchen, tegen betaling. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is te kijken, én updates over de Friends marathon delen op sociale media.

Friends bingewatchen en 1000 dollar verdienen

Het bedrag dat je ontvangt is niet zomaar een bedrag, maar: maar liefst 1000 dollar. Omgerekend ongeveer 835 euro. En dat is niet niks. Daarnaast krijg je ook nog een aantal goodies van de show, zoals een t-shirt en een mok. 

Helaas zijn er wel een aantal vereisten voor de vacature. Zo moet je minimaal 18 jaar oud zijn, en woonachtig zijn in Amerika… Helaas wordt dat voor velen van ons een beetje lastig. Maar woon jij toevallig wel in Amerika? Grijp dan vooral je kans. Solliciteren voor de functie kan via deze link. En woon je niet in Amerika? Friends kijken zonder er geld voor te krijgen is ook geen straf, toch? 😉

Beeld: BrunoPress

Must reads 👀