Beauty

Rainbow money pieces is de nieuwste haartrend voor de echte durfal

Rainbow money pieces is de nieuwe haartrend van 2021! De kappers zijn weer open en als jij een plekje hebt bemachtigd kan je deze trend proberen. Wat het precies is? Je haar in verschillende kleuren verven. Net als een regenboog. Wil jij meer info over deze coupe? Lees dan verder!

Rainbow money pieces: de nieuwste haartrend

Rainbow money pieces is een hele kleurrijke nieuwe haartrend. Waarom zo’n moeilijke naam? ‘Het is een verwijzing naar de strategische plaatsing van lichtere tinten in het haar met behulp van de balayage-techniek’, legt de balayage-expert Jack Howard aan Popsugar uit. Vorig jaar werd deze trend ook gespot. De highlights werden in bredere banen in het haar aangebracht. Hierdoor kreeg je opvallende highlights die ‘money pieces’ genoemd werden.

Rainbow money pieces: zo ziet het eruit

Nu heeft de ‘money pieces’ trend zich voortgezet in een vorm die er nog hysterischer uitziet. De ‘money pieces’ worden nu verder doorgevoerd in het haar. Ook worden er nóg bredere banen gebruikt in alle kleuren van de regenboog. De bedenker van de trend is de Amerikaanse kapster Cyrell Cook. Zij kreeg een cliënt die het haar wilde opfleuren, maar niet te opvallend. Cyrell liet haar creativiteit erop los en verfde de tweede haarlaag in regenboogkleren. Zo kon haar cliënt de kleuren laten zien, maar ook verstoppen. Hoe het eruit zien? Super dramatisch, maar ook heel mooi. Zou jij dit durven?

Het lijkt wel alsof het motto is ‘hoe meer kleuren hoe beter’. Ook gekleurde nagels zijn weet helemaal hot! Benieuwd hoe het eruit ziet? Check het hier!

Bron: Viva.nlBeeld: istock