Films & Series

Stranger Things-Eleven krijgt een eigen spin-off over haar bizarre leven

Stranger Things-Eleven krijgt een eigen spin-off! Seizoen 4 van de serie is nog steeds niet online… Gelukkig komen ze nu met goed nieuws voor alle fans. Netflix Nederland heeft officieel aangekondigd dat er een spin-off komt over het leven van de mysterieuze Eleven. Yes!

Stranger Things-Eleven krijg een eigen spin-off

Stranger Things is een van de hitseries van Netflix. In de serie verdwijnt de 12-jarige Will Byers spoorloos. Zijn vrienden Mike, Lucas en Dustin gaan naar hem op zoek. Tijdens deze zoektocht komen ze een mysterieus meisje tegen, ze noemen haar Eleven. Eleven blijkt bijzondere krachten te hebben doordat er jaren lang met haar is geëxperimenteerd.

Stranger Things Eleven

Netflix Nederland laat weten dat Millie Bobby Brown (Eleven) een contract heeft getekend voor een spin-off. In de spin-off zie je het leven van de mysterieuze Eleven. Ze heeft een bizarre jeugd gehad en bezit bovennatuurlijke krachten. Er is dus genoeg over haar te vertellen! Het is nog onbekend of de spin-off een film of een serie wordt. Ook weten we nog niet wanneer hij op Netflix komt te staan. Wel beginnen de opnames waarschijnlijk dit jaar nog!

Stranger Things Seizoen 4?

Over seizoen 4 hebben we al heel lang niets meer gehoord… Langer dan een jaar geleden kwam de officiële trailer uit van het nieuwe seizoen. Door het coronavirus hebben de opnames vertraging opgelopen. Er ging een mysterieuze tweet rond waarin werd gezegd dat seizoen 4 op 21 augustus 2021 online komt. Helaas hebben de producers van de serie gezegd dat dit niet klopt… Er is nog geen officiële releasedate bekend. Totdat seizoen 4 uit is kunnen we ons verheugen op de spin-off!

View post on Instagram
 

Heb jij heel Netflix uitgespeeld deze quarantaine? Check dan onze tips!

– Netflix thrillers: deze 10 spannende titels zijn alleen voor mensen met stalen zenuwen

– Netflix films: Burden

– Vanaf deze datum staat Just Say Yes op Netflix

Bron: Veronica superguideBeeld: Bruno Press