News

Noo! Riverdale’s-Cole Sprouse heeft een nieuwe vriendin en ze is super knap

Als jij net als wij ontzettend graag naar de Netflix serie Riverdale kijkt, dan ben je ongetwijfeld ook dol op Cole Sprouse. De hottie was jarenlang samen met tegenspeelster Lili Reinhart, maar deze break-up is helaas een feit. Als je dacht dat hottie Cole nu hartstikke single is, girl you are wrong. De acteur is namelijk weer gespot met een nieuw meisje en ze is freaking hot.

Cole Sprouse uit Riverdale heeft een nieuwe vriendin

Hoe sad ook, de lovestory tussen Lili Reinhart en Cole Sprouse is over. Terwijl Lili Reinhart inmiddels open kaart heeft gespeeld over haar biseksuele gevoelens, is Cole inmiddels al voor de zoveelste keer gespot met een knappe vrouw aan zijn zijde. De lucky one is dit keer het superknappe Canadese model Ari Fournier. Het Amerikaanse Page Six deelt de foto’s waarop we de twee hand in hand zien wandelen in Canada, afgelopen weekend. Cole Sprouse heeft het maar druk wat de vrouwen betreft, wat afgelopen oktober is hij nog in Vancouver gespot met een ander model, Reina Silva. 

Wie is Ari Fournier?

Er is niet enorm veel bekend over Ari Fournier, maar ze heeft in elk geval een YouTube-kanaal met slechts zes video’s en zo’n 600 volgers. Op Instagram heeft Ari 67k volgers en ook staat er dat de nieuwe vlam van Cole een aantal modellen contracten heeft.

Bron: BrunoPressBeeld: GettyImages