Food

Take it away: dit zijn onze favoriete spots voor afhalen in Amsterdam


Sinds het coronavirus in ons land is, zijn wij een ware pro geworden in het ontdekken van de fijnste afhaal pareltjes van Amsterdam. Logisch ook, want hoe relaxed is het om op je brakke zondag of tijdens een romantisch etentje met je lover te kunnen genieten van de fijnste dishes? We got your back met ons ultieme lijstje voor afhalen in Amsterdam. 

Afhalen in Amsterdam? Dit zijn onze favoriete spots

1. HanTing Delivery
Als jij net als wij ook echt kunt genieten van Aziatisch eten, dan is HanTing Delivery iets voor jou. Misschien kende je Umami in Amsterdam al wel. Je kunt je expertise dan uitbreiden met de shared dining experience die Umami tegenwoordig aanbiedt. Voor € 39,- haal je voor twee personen de Aziatische keuken in huis. Yes, je moet inderdaad de gerechten thuis nog even afmaken, maar veel meer dan een kwartiertje kost je dat niet en dan heb je ook wat. Extra tipje van ons: de toetjes zijn echt to die for


2. Bar Alt
Bar Alt in Amsterdam staat al heel lang bekend om hun toffe bier pairings, maar sinds de lockdown hebben ze ook een nieuw concept tot leven gebracht: Bar Alt bij je Thuis. Perfect. Voor € 35,- krijg je een drie gangen menu dat je thuis kunt afmaken onder begeleiding van chef Thomas. Dit kan je laten bezorgen tot aan je voordeur of afhalen op vrijdag, zaterdag en zondag. Smullen!


3. Baut Amsterdam
Zo lang wij niet naar het buitenland kunnen reizen, halen we die heerlijke invloeden uit bijvoorbeeld Indonesië toch gewoon naar Nederland? Restaurant Baut heeft namelijk de lekkerste Indische rijsttafel van Amsterdam. De gerechten zijn perfect om samen met je bestie of lover te sharen tijdens een fijne Netflix marathon


4. De Vrouw met de Baard
Één van de leukste restaurants van Amsterdam, ook om af te halen, is toch wel De Vrouw met de Baard. Yummie is helemaal dat ze een Rendang Super Store geopend hebben. Yep, die is ook af te halen. Ze hebben zelfs een vega of vegan versie! Lekker bezig. Je take out afsluiten doe je met een silken tofu chocolade dessert. Eet smakelijk! 


5. Café Remouillage
Het Café Remouillage in Amsterdam-Oost is sinds de nieuwe lockdown helemaal into de take away en richt zich op knödel! Dumplings dus. Yum! Hier worden wij ontzettend blij van. Dippen maar! En als je net als wij ook dol bent op zoetigheid, dan is de avocado panna cotta met sojasaus karamel helemaal jouw ding. Bon appetit!