News

James Corden’s carpool karaoke: prins Harry openhartig over daten met de royal family en de toxic Britse pers

James Corden’s Carpool Karaoke zit er helaas niet meer in door de coronamaatregelen, maar de productie heeft een oplossing bedacht! James Corden heeft zijn auto ingeruild voor een bus. De eerste gast? Niemand minder dan de Britse prins Harry. Nadat hij een relatie kreeg met Meghan Markle stond zijn leven op z’n kop. Hij vertelt openhartig over zijn relatie met de actrice en de Britse pers.

‘Carpool Karaoke’ James Corden met prins Harry

Carpool Karaoke met James Corden zit er helaas niet meer in door de coronamaatregelen. In plaats van het meezingen in een kleine auto heeft James Corden wat nieuws. In An Afternoon with… interviewt de presentator celebs in een bus. De eerste gast? Prins Harry! Hij kwam de afgelopen jaren vooral in het nieuws door zijn relatie met de actrice Meghan Markle. In Groot-Brittannië wordt er heel veel druk gelegd op de royal family en Meghan werd niet geaccepteerd. Die druk werd het echtpaar te veel en daarom verhuisden ze naar Los Angeles. In het een interview vertelt Harry openhartig over zijn bijzondere leven als Britse royal.

“Daten gaat van achter naar voren”

Op de tweede date voelde Harry al aan dat Meghan heel speciaal was. “We hadden een hele goede klik en we waren meteen comfortabel bij elkaar”, vertelt de prins. How cute! Als je op date gaat met iemand van het Britse koningshuis is het volgens Harry net alsof het datingproces van achter naar voren gaat. Hoe dan? Dat legt hij uit: “Al de eerste dates doe je thuis. Je kan niet naar een restaurant of naar de biosscoop. Pas wanneer je officieel een koppel bent ga je samen ergens naartoe. Het daten was eigenlijk andersom. Hierdoor hebben we heel veel tijd met z’n tweeën gehad. Omdat je echt met elkaar bent hebben we een hele goede band gekregen, al in de eerste twee maanden.” 

View post on Instagram
 

Harry over de verhuizing naar Los Angeles

James Corden vraagt waarom Harry de behoefte voelde om te verhuizen naar de Verenigde Staten. “Thuis was er een moeilijke omgeving. We weten allemaal hoe de Britse pers kan zijn en ik merkte dat het ons te veel werd. Mijn mentale gezondheid ging er aan onderdoor en het werd toxic. Daarna heb ik gedaan wat elke echtgenoot en vader zou doen. Ik haalde mijn gezin er weg.”

“Het was een stap terug en geen vertrek”

Ook vertelt Harry dat hij de royal family nooit echt zal verlaten. Het was geen vertrek, maar een stapje terug. “Ik zal altijd een bijdrage blijven leveren. Mijn leven staat in het teken van de openbare dienst, dus waar ter wereld ik ook ben, dat blijft hetzelfde.” 

Benieuwd naar de hele video? Check hem hieronder!

Watch on YouTube

Ben jij ook zo’n fan van James Corden? Lees dan ook:

– Wil je zien: Billie Eilish in Carpool Karaoke

– De 8 leukste en gekste momenten van Carpool Karaoke

Beeld: Bruno Press