Films & Series

Dit zijn de 8 meest sexy Netflix-series en films


Netflix heeft heel veel verschillende series en films. Ben jij klaar met de comedy’s en heb je zin in iets met meer spice? Wij hebben voor jou de meest hete series en opgezocht die op Netflix te vinden zijn. Krijg jij het al warm?

1. Orange is the New Black

De lovestory van Piper en Alex is alles behalve saai. In de gevangenis laten de twee elkaar een aantal keer alle hoeken van de kamer, cel, douche, kapel (en we kunnen nog wel even doorgaan) zien. Wat ons betreft een hele hete serie.


2. Newness

Martin en Gabi swipen elkaar allebei naar rechts en worden tot over hun oren verliefd op elkaar. In hun relatie missen ze de vrijheid van het single leven en daarom besluiten ze hun relatie te openen. Overleefd de liefde of blijken de twee te jaloers? Gebrek aan seksuele spanning heeft de film in ieder geval niet.


3. She’s gotta have it

Deze serie gaat over Nola. Ze hecht veel waarde aan haar vrijheid en daarom wil ze niemands ‘bezit’ zijn. In plaats daarvan heeft ze drie vaste mannen waarmee ze regelmatig het bed deelt. De mannen struggelen er mee dat Nola zich niet wil binden.


4. Call Me by Your Name

Deze film gaat over Elio die in de zomer verliefd wordt op de Amerikaanse student Oliver. Elio weet nog niet zeker of hij gay is of niet, maar Oliver brengt daar verandering in. Oliver en Elio krijgen een summer fling. Of hun relatie stand houdt is maar de vraag…


5. Easy

Easy is een serie over verschillende inwoners van Chigago. Je ziet hoe zij zich een weg proberen te vinden in het leven door alle liefde, seks, technologie en cultuur heen. 


6. 365 Days

Deze hete Poolse 50 Shades-achtige film gaat over de 29-jarige Laura. Op haar verjaardag wordt ze ontvoerd door de knappe maffiabaas Massimo. Hij is stapelverliefd op haar en hij houdt Laura 365 dagen gevangen. Als ze na een jaar niet verliefd op hem wordt dan mag ze weer gaan. De film heeft aardig wat commentaar gekregen door de manier waarop Massimo met Laura omgaat. Als je goed in je achterhoofd knoopt dat dit een seksuele fantasie is en geen echte situatie, dan is het een vrij pikante film!


7. Bonding

Het is niet een hele sexy show, maar de serie past heel goed thuis in dit rijtje! Bonding gaat over een New Yorkse student die bijklust als dominatrix. Ze zet haar beste vriend in als haar assistent en samen beginnen ze een business.


8. You Me Her

Deze serie gaat over een stel wat opzoek is naar wat meer spanning in hun seksleven. Dit begint met een trio, maar loopt uit op een polygame relatie tussen de drie.


9. Sex/Life

Als je ‘m nog niet hebt gezien, moet je echt even een kijkje nemen. Het hele internet is namelijk in de ban van de serie Sex/Life. Deze sexy Netflix serie is gloednieuw en staat net op de streamingsdienst. Zoals de naam ervan al doet vermoeden, is het een spicy show. Dat blijkt wel uit het fragment dat nu viral gaat en waarom… Dat snap je pas echt als je het hebt gezien. Hier lees je er alles over.

Beeld: istock