News

Er vindt dit weekend een frituurloop plaats (en de winnaar krijgt een jaar lang gratis frikandellen)

Niet zo gek op marathons, maar wel gek op snacks uit de frituurpan? Dan kan het maar zo zijn dat je na het lezen van dit nieuwtje tóch overweegt om een marathon te gaan lopen. Er vindt komend weekend namelijk een frituurloop plaats, en de winnaar van de frituurloop wint een jaar lang gratis frikandellen. Dus trek die hardloopschoenen maar uit de kast: dat wordt wandelen (en snacken) dit weekend.

Als dit je niet motiveert, dan weten wij het ook niet meer. Snacks eten maakt het idee van een hardloopwedstrijd een stuk aantrekkelijker, toch? En terwijl je eet, loop je die caloriën van frituursnacks er zo weer vanaf. Ideaal! De route van de frituurloop is 6 kilometer lang, dus dat valt mee. Tijdens de wandeling kun je frituursnacks bestellen bij vijf verschillende cafetaria’s. Je krijgt een formulier met quizvragen bij iedere cafetaria, en er vallen meerdere prijzen te winnen. En de hoofdprijs is een jaar lang gratis frikandellen. Dit wil je!

Frituurloop in Groningen

De frituurloop vindt plaats in Groningen op zaterdag 27 en zondag 28 februari. Een loop start om 12:00 uur, en de andere loop start om 15:00 uur. Een kaartje kost 4 euro. Helaas is het evenement zó populair dat alle kaartjes al uitverkocht zijn. Dat wordt dus hopen op een nieuwe kans, want waarschijnlijk zijn er heel veel mensen die nog graag een kaartje zouden willen kopen om mee te kunnen doen aan dit geweldige evenement. Fingers crossed!

Bron: barsmoke.nlBeeld: iStock

Must reads 👀