Lifestyle

Deze gênante dingen doe jij als je dronken bent


Je bent op een feest en het is zo gezellig dat je iets te veel hebt gedronken… Waarschijnlijk herken je deze situatie. Er zijn twee dingen die je kan doen. Je gaat naar huis, of je pakt door. Als je voor de laatste optie kiest doe je vaak dingen die je achteraf super gênant vindt. Wij hebben een paar van deze situaties op een rijtje gezet!

1. Onzin praten

Iedereen is ineens super gezellig en je wil met iedereen praten. Alleen ben jij niet meer te verstaan met je dubbele tong…

via GIPHY


2. Dansen

Normaal gesproken dans jij niet, maar als je tipsy bent dan voel jij je Beyoncé. Let’s dance! Het ziet er alleen niet zo charmant meer uit…

via GIPHY


3. Flirten

Je hebt een leuke jongen in het vizier. Zonder erbij na te denken begin je tegen hem te praten en met hem te flirten. Het ziet er heel verleidelijk uit…nope.

via GIPHY


4. Zoenen

Alcohol verlegt je grenzen, ook de jouwe. Jij hebt die leuke jongen aan de haak geslagen dus nu heb je zin om te zoenen. Je bent alleen vergeten om te checken waar jullie staan…midden op de dansvloer.

via GIPHY


5. Op avontuur

Jij hebt iedereen op het feest gesproken en je vindt het saai worden. Geen probleem! Jij gaat wel even de buurt verkennen, misschien kan je ergens anders party crashen.

via GIPHY


6. Kotsen

Als het je echt allemaal te veel wordt dan moet je soms even kotsen. Als je geluk hebt dan red je de wc. Als je ongeluk hebt gebeurt het in de tuin waar iedereen je ziet.

via GIPHY


7. Je probeert iets wat totaal niet gaat lukken

Dit is het moment dat jij denkt: ‘wedden dat ik het kan!’ Een handstand, een tongbreker of een radslag. In ieder geval iets wat helemaal fout gaat.

via GIPHY


8. Eten

Voordat je naar bed gaat wil je heel graag nog even eten, dit is normaal niet gênant. Helaas kan jij ook niet meer normaal eten, je vindt het zo lekker dat je in alle smerigheid die burger naar binnen duwt.

via GIPHY

Beeld: istock