News

Méga plottwist in Temptation Island: Karina heeft spijt en wil Greg terug

De op een na laatste aflevering van Temptation Island staat op Videoland. In deze aflevering is het laatste kampvuur van Jaydi, Greg en Karina te zien (Sonny verliet het programma al eerder). Ook kijken we drie maanden in de toekomst en zien we hoe het nu met de koppels gaat. Karina laat in de aflevering weten dat ze nog hoopt op een toekomst met Greg.

Temptation Island-Karina heeft spijt

Het was weer een heftig seizoen Temptation Island. In de op een na laatste aflevering zoomen we in op het verhaal van Jaydi, Sonny, Karina en Greg. Vooral het verhaal van Karina en Greg krijgt een opmerkelijke wending. Bij het laatste kampvuur krijgt Karina de beelden te zien dat Greg zoent met Tyra en dat hij de tattoo met Karina’s naam laat weghalen. Ook Greg krijgt extra beelden te zien. Hij krijgt de geluiden van Karina’s dreamdate met Daryl te horen. Als de exen elkaar bij het kampvuur weer zien breekt de hel los. De twee beschuldigen elkaar van respectloos gedrag en er worden zelfs scenario’s uit het verleden opgebracht. We krijgen te horen dat Greg met veel dames sprak terwijl hij een relatie had. Karina heeft tijdens hun relatie een keer seks in een garage gehad met een ander. Oh damn!

Drie maanden later…

In de aflevering kijken we gelijk drie maanden in de toekomst.  Hoe zou het nu met Karina en Greg gaan? Wij waren er van overtuigd dat ze uit elkaar zouden zijn en nog steeds achter deze keuze zouden staan. Dit is niet helemaal waar…Karina vertelt dat ze spijt heeft van haar acties. “Ik heb egoïstisch gehandeld en niet aan jou gedacht”, vertelt ze. “In de weken na Temptation Island ben ik mij gaan realiseren dat ik echt een hele lieve man had en dat hij heel veel voor mij deed.” Karina sluit haar verhaal af met: “Ik mis Greg ontzettend en ik hoop dat we in de toekomst iets kunnen worden samen.” Wow, what?! Greg reageert heel koel en zegt dat hij nog steeds veel pijn heeft van de breakup. Ook denkt Greg dat hij nooit meer met Karina kan zijn omdat ze niet voor hem door het vuur gaat. Als laatste krijgen we te horen dat Karina en Daryl geen contact meer hebben. Greg laat ook weten dat het niets is geworden met Liyah. Ja dat wisten wij al…

Temptation Island-babies?

Jaydi krijgt bij het laatste kampvuur te horen dat Sonny het programma eerder heeft verlaten. Wel heeft hij een videoboodschap voor haar achtergelaten. Als we drie maanden verder kijken dan is het koppel nog steeds uit elkaar. Ook zien we dat Jaydi helemaal happy is met haar nieuwe liefde Ricky. Ze hebben het zelfs al over kinderen! Misschien hebben we over een jaar meer Temptation Island-babies! Amber en Arda gingen hun al voor.

Greg laat in een interview weten dat hij misschien ooit nog met Karina samen komt. Lees het hier!

Beeld: RTL