Travel

De Prince Charming-villa is te huur via Airbnb (en dat wil je zien!)

Stel je voor dat jij samen met negen vriendinnen op het prachtige Sicilië in een dikke villa zou zitten. Niet zo maar een villa, maar de Palazzo uit Prince Charming! Jawel, je kan deze prachtige villa huren waar Marvin de liefde heeft gevonden met Marnix…uh…Ferdi.

Prince Charming-Palazzo op Airbnb

Heb jij ook zo’n last van wanderlust nu we niet meer op vakantie kunnen? Dan moet je misschien maar niet de Prince Charming-Palazzo opzoeken op Airbnb…Deze prachtige villa is namelijk te huur! Als we deze zomer weer mogen reizen dan kan jij samen met negen vriendinnen in de echt Palazzo overnachten. De villa heeft alles wat je wil. Een privézwembad, vijf slaapkamers, vijf badkamers, een jacuzzi en je kijkt uit op de zee. Wauw! Helaas hangt er ook wel een aardig prijskaartje aan. Als je met tien mensen van 26 juni tot en met 1 juli wil verblijven in het paleis dan betaal je €6.901. Dit is ongeveer 700 euro per persoon voor vijf nachten… Het is net iets boven ons budget, maar het is niet verboden om even naar binnen te spieken op Airbnb!

Prince Charming Marvin en Ferdi

Na een spannende zoektocht weten wij eindelijk hoe het afliep met de prince. Helaas bleken Marvin en Marnix niet voor elkaar gemaakt te zijn. In de reünie-aflevering op Videoland is te zien dat Marvin wel de liefde heeft gevonden, maar bij iemand anders dan de winnaar! Hij viel namelijk toch voor de knappe Ferdi. De reünie-aflevering van Prince Charming staat op Videoland en daarom mag Marvin eindelijk van de daken schreeuwen hoe verliefd hij is op zijn nieuwe boyfriend. Dit doet hij maar al te graag via deze super lieve instagrampost!

Ook Prince Charming-Tim heeft de liefde gevonden. Benieuwd wie het is? Klik dan hier!