Films & Series

Riverdale seizoen 6 is bevestigd en dit is alles wat we tot nu toe weten

Seizoen 5 van Riverdale staat nog maar net op Netflix en wij kunnen nu al niet meer wachten op seizoen 6. Gelukkig hoeft dat ook niet! De Amerikaanse zender The CW heeft bevestigd dat er een zesde seizoen van Riverdale aankomt. Yes!

Riverdale seizoen 6: wat weten we?

Seizoen 5 van Riverdale staat nog niet zo lang op Netflix, maar seizoen 6 is ook al onderweg. De Amerikaanse zender The CW bevestigt dit. Wat weten we precies over dit nieuwe seizoen? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet!

Waar gaat Riverdale seizoen 6 over?

Dit hangt helemaal van het einde van seizoen 5 af. De vorige keer sprongen we ineens zeven jaar verder in de toekomst. Het is zelfs nog niet duidelijk of de makers van Riverdale alle verhaallijnen al hebben bedacht. Voor nu is het dus nog even afwachten. Wel laten fans weten wat zij graag willen zien. Zo wordt er een Bughead (Betty en Jughead) bruiloft geopperd en willen fans meer van Cheryl en Toni (Choni) zien. 

De cast van seizoen 6

Ook de cast van seizoen 6 is nog niet bekend gemaakt. We gaan er vanuit dat de acteur met een hoofdrol sowieso terug keren in seizoen 6. Denk aan KJ Apa, Lili Reinhart, Veronica Lodge en Cole Sprouse. Zonder hun is Riverdale natuurlijk niet hetzelfde!

Wanneer is de releasedate

De seizoenen 1 t/m 4 kwamen allemaal in oktober uit. Door Corona kwam het laatste seizoen wat later, namelijk 5 januari. Dus onze gok is dat we in oktober seizoen 6 kunnen verwachten. Natuurlijk kunnen we dit niet met zekerheid zeggen. We hebben geen idee hoe het met de pandemie staat over een paar maanden. Misschien houdt Riverdale 5 januari als nieuwe datum. 

Als wij meer weten dan hoor je van ons en tot die tijd…stay tuned!

Bron: cosmopolitan.comBeeld: Bruno Press