News

Wat goeeeed: vanaf deze datum is het nieuwe seizoen van Chateau Meiland te zien

We hebben ze de afgelopen weken moeten missen, maar dat zal gelukkig niet lang meer duren. De Meilandjes zijn binnenkort namelijk weer op de buis te zien! Heerlijk, hebben we weer wat om naar uit te kijken en om te lachen, tijdens al dat thuiszitten. Lees snel verder om erachter te komen vanaf welke datum Chateau Meiland te zien zal zijn.

In het leven van de Meilandjes gebeurt altijd wel iets. Als ze niet verhuizen naar een chateau in Frankrijk, dan zijn er ook genoeg ander gebeurtenissen die het waard zijn om naar te kijken. Zo zijn er nu bijvoorbeeld problemen wat betreft het huidige huis van de familie, en moeten ze opzoek naar een nieuw optrekje. En we weten hoe een verhuizing er aantoe gaat bij de Meilandjes, dus dit zal sowieso weer voor hilarische beelden zorgen.

Nieuw seizoen van Chateau Meiland

Nu wil je natuurlijk weten wanneer we de nieuwe afleveringen van Chateau Meiland kunnen verwachten. Nou, al best wel snel! Chateau Meiland is vanaf 1 maart iedere week op maandag en donderdag te zien, om 20:30 uur op SBS6. Wijnen, wijnen, wijnen, en kijken maar!

View post on Instagram
 

Bron: RTLBeeld: Brunopress