Films & Series

Oh oh: iedereen is nót amused over de liegende Karina in Temptation Island

Met spanning wachten wij elke episode weer wat er gaat gebeuren rondom de deelnemers van drama in paradise, oftewel Temptation Island Love or Leave. Waren het in het begin vooral Sonny en Jaydi die de afleveringen domineerden, nu zijn het vooral de acties van Karina die opvallen. Vooral in de aflevering van vandaag zijn de kijkers not amused over het leugenachtige gedrag van Karina. Zij staat helemaal open voor Daryl en heeft daar zelfs een aantal leugens voor open. 

Iedereen gaat los over leugens Karina in nieuwe aflevering Temptation Island

Vannacht stond er weer een kersverse aflevering van Temptation Island: Love or Leave klaar en diehard fan als wij zijn, moesten we die natuurlijk even checken! Eindelijk is het zo ver: we konden zien hoe de kandidaten op dreamdate gingen met de single van hun keuze. Tussen Jaydi en Ricky was het heerlijk romantisch, zoals we van ze gewend zijn. Toch viel onze aandacht (en die van de rest van Temptation-kijkend Nederland) voorál op Karina. Nu ze Greg een videoboodschap heeft gestuurd dat ze in feite genoeg van hem heeft, is ‘smashen’ met Daryl alles wat ze nog wil. En dat is dan ook vooral wat we deze episode te zien krijgen: hete scenes tussen deze twee soon to be lovebirds. 

Stiekem in de badkamer
Karina is duidelijk: na Temptation Island wil ze verder kijken wat er tussen haar en Daryl kan ontstaan, maar tot die tijd respecteert ze de gevoelens van Greg en zal ze niets doen voor de camera dan zoenen. Euhm, are you sure?! Want Karina ‘smasht’ wel héél lekker dan Daryl. Want al snel zien we hoe Daryl en Karina samen in de badkamer duiken om daar even een heel gezellig onderonsje te hebben. De geluiden die je hoort kunnen niet anders zijn dan een spannende vrijpartij… We horen haar ook zeggen: “Hoe ga je snel komen dan?” Karina vertelt al snel daarna dat ze alleen geknuffeld en gezoend hebben. Juist ja. Volgens Daryl is het: “even toenadering zoeken naar elkaar”.

Dreamdate
Het is dan ook geen verrassing dat ze met Daryl op dreamdate gaat en de twee hebben het erg gezellig samen tijdens een romantisch etentje. Samen slapen in één bed lijken ze niet te doen, want Daryl verplaatst zich naar de bank. “Ik denk dat het heel kwetsend is voor Gregory dat ik dan gelijk op de dreamdate met iemand het bed deel, dat is iets heel intiems en dat heb ik jarenlang alleen maar met hem gedaan. Dat wil ik ook gewoon niet”, licht ze haar keuze toe. Maar al héél snel horen we dezelfde geluiden als in de badkamer… Wij zijn ontzettend benieuwd naar volgende week!