Celebs

Alles wat je wil weten over de vriendin van Temptation Island-presentator Viktor Verhulst

Temptation Island 2021 is in volle gang en het programma wordt gepresenteerd door Monica Geuze en Viktor Verhulst. Die laatste is super gelukkig in de liefde. We praten je bij over de vriendin van Viktor Verhulst.

 

Heeft Temptation Island 2021-presentator Viktor Verhulst een vriendin?

 

Temptation Island 2021 is helemaal up and going. Eerder deze week lieten we al weten wie de vriend is van Monica Geuze, maar ook haar mede-presentator Viktor Verhulst heeft een vriendin. De lucky lady is Sarah Puttermans uit Leuven. De Temptation Island 2021-presentator en Sarah zijn alweer een jaar een koppel. Sarah zet Viktor vandaag in het zonnetje op Instagram met een zoetsappig kiekje. “1 jaartje met de allerliefste. Love you very much.”

Hoe hebben Viktor Verhulst en zijn vriendin Sarah Puttemans elkaar leren kennen?

Volgens Belgische bronnen is Temptation Island-presentator Viktor Verhulst vorige zomer verliefd geworden op Sarah Puttemans. Toch ging dit niet zonder slag of stoot. In het begin zou Sarah niet ge├»nteresseerd zijn, maar Viktor heeft haar gelukkig kunnen overtuigen. Ook Viktor was in het begin niet helemaal zeker van een nieuwe relatie. Na zijn relatie met K3-zangeres Marthe de Pillecyn had Viktor moeite om zichzelf opnieuw aan iemand te binden liet hij weten. “Op dit moment ben ik niet toe aan iemand in mijn leven die naast mij staat. Daar worstel ik heel erg mee. Ik vind het niet leuk om alleen te zijn, maar heb ook angst om me te binden. Ik zie het niet zitten om me te binden aan iemand en er kinderen mee te maken om er dan tien jaar later mee in de problemen te komen”, vertelde hij.

Gelukkig heeft Sarah hem van gedachten kunnen doen veranderen en zijn de twee nu happy together! Ben je benieuwd naar de looks van Sarah? Op haar Instagramaccount is te zien dat deze prachtige dame een goed gevoel voor fashion heeft, niet bang is om een uitdaging aan te gaan en niet terug deinst voor een gedurfde foto. Check haar Instagramaccount hieronder!

 

Bron: Viva.nlBeeld: RTL