News

Waaaat?! Je koopt nu voor 7500 euro een huis in Italië (en dit wil je)

In tijden als deze zouden we niets liever willen dan lekker reizen. Even weg van alle ellende, en veel van de wereld zien. Van Italië, bijvoorbeeld. Ook zo gek op Italië, of zou je het land heel graag willen bezoeken? Dan hebben wij een buitenkansje gevonden. Er is nu namelijk een Italiaans stadje dat zoekt naar inwoners, en je kunt er al een huis vinden voor maar 7500 euro. Een prikkie, dus!

De Italiaanse stad Biccari loopt al jaren leeg. Waar het stadje eerder 5000 inwoners kende, zijn dit er nu nog maar 2000. Een behoorlijke daling, dus. En daar wil de burgermeester van de stad verandering in brengen. Zijn oplossing? Huizen voor een spotprijsje te koop zetten, zodat het aantrekkelijker wordt om naar het stadje te verhuizen. Er staan namelijk veel instapklare huizen leeg, en als die niet bewoond worden, zullen ze verwaarloosd raken.

Verhuizen naar Italië voor (slechts) 7500 euro

Dus, je kunt nu voor 7500 euro een volledig instapklare woning kopen in het Italiaanse stadje Biccari. Ook zijn er vervallen huizen te koop voor maar 1 euro. Maar goed, aangezien er nog heel wat aan die huizen zal moeten worden verbouwd ben je waarschijnlijk beter af met dit koopje. Droom jij al tijden van zon en genieten in een warm land als Italië? Dan is dit je kans!

Bron: AD.nlBeeld: iStock

Must reads 👀