News

Fan van McDonald’s? Dit product wordt het vaakst besteld

Word jij ook altijd zo blij bij het zien van de gele M? Je weet wel, die van McDonald’s natuurlijk. De fastfoodketen is heel populair, en de kans zit er dik in dat jij ook weleens een bestelling plaatst. Maar, wat denk jij? Zit het meest bestelde product van McDonald’s ook altijd bij jouw bestelling? Je zult er snel achterkomen: in dit artikel vind je namelijk wat het populairste product van McDonald’s is.

Waarschijnlijk ben je nu in je hoofd aan het nadenken welk product het populairst kan zijn. En, wat denk je? Quarter pounder? Kipnuggets? Of toch die hamburger? Nee, dit zijn ze allemaal al niet. Het meest populaire gerecht van McDonald’s zijn de frietjes. 

Het populairste product van McDonald’s

Best logisch eigenlijk, dat de frietjes groot favoriet zijn. Want naast een – of meerdere – snack(s), besteld bijna iedereen ook een portie franse frietjes? En de frietjes zijn niet alleen op dit moment groot favoriet, maar dat zijn ze altijd al geweest. Ze kunnen nog zoveel bijzondere nieuwe snacks bedenken: de frietjes blijven on top.

View post on Instagram
 

Bron: Eat thisBeeld: iStock