Celebs

Wat?! Ex On The Beach-Lisa is verloofd

Ex On The Beach-ster Lisa Sace is ten huwelijk gevraagd door haar boyfriend Jay Zwarts. Op Instagram post ze een foto waarop te zien is dat Jay op zijn knie gaat voor de realityster. Op het account van Jay is te zien dat de verloving zelfs is gefilmd. Cute!

Ex On The Beach-Lisa verloofd met Jay Zwarts

Na haar deelname aan Ex On The Beach volgen wij het liefdesleven van Lisa op de voet. Ze heeft al een tijdje een relatie met rapper en influencer Jay Zwarts en het werd tijd voor de volgende stap. Op Instagram kondigen de celebs aan dat ze verloofd zijn. Lisa met een foto en Jay met een video. “Omdat wij zo veel hebben meegemaakt en ik ontzettend veel van je hou wil ik je wat vragen. Wil je met mij trouwen?”, vraagt Jay. De EOTB-ster zegt ja en hiermee zijn ze officiëel verloofd.

View post on Instagram
 

Ex On The Beach ‘Queen Psycho’

Lisa zou zichzelf niet zijn als er geen drama bij komt kijken. In Ex On The Beach heeft zij door alle drama zelfs de naam ‘Queen Psycho’ gekregen. Het koppel lijkt heel blij te zijn met hun verloving, maar de reacties op de instagramposts van de celebs zijn een stuk minder positief. Veel mensen verwachten dat de twee weer snel uit elkaar gaan en ze worden zelfs uitgelachen. “Hahaha, moet ik dit serieus nemen?”, wordt er gezegd in de reacties. Gelukkig zijn er ook veel positieve berichten en felicitaties zoals: “Jullie zijn zó lief samen!”

Dat het koppel veel heeft meegemaakt dat weet iedereen. De relatie is eerder in het nieuws geweest omdat Lisa via Instagram liet weten dat ze zwaar mishandeld is door Jay. Fans reageren heftig op dit bericht en speculeren er op los. Na veel commotie en de heftige beschuldiging lieten de lovebirds eind 2020 weten dat ze tóch weer samen zijn. Hierna hebben ze zelfs samen een videoclip uitgebracht.

Wanneer het stel officieel in het huwelijksbootje stapt is nog niet bekend, dus dit verhaal wordt vervolgd…

Beeld: RTL

Must reads 👀