News

Dit wil je: je kunt nu een lego-variant van jouw kat bestellen

Tijdens de lockdown begonnen we massaal aan creatieve hobby’s. Schilderen, puzzelen, maar ook lego’en is een goede bezigheid om de dagen door te komen. En wat is er nou leuker dan iets heel erg unieks met legosteentjes kunnen bouwen? Je eigen kat, bijvoorbeeld! Ja, echt. Dat kan. Je kunt nu namelijk legoblokjes bestellen, waarmee je je eigen kat na kunt bouwen.

Je doet niet liever dan naar je kat kijken, als je een kattengek bent. En dat is logisch, want ze zijn zó schattig. Maar nu kun je je eigen kat dus ook bouwen met behulp van legosteentjes. De webshop JEKCA verkoopt 19 verschillende soorten sculpturen. En daar zit er sowieso wel eentje tussen die op jouw trouwe kat lijkt.

Je eigen kat bouwen met legosteentjes

Je kunt kiezen welke van de 19 katten je wilt, maar je kunt ook nog eens zelf kiezen welke houding de kat moet hebben. Zo kun je kiezen voor een staande of zittende kat, of een kat die zichzelf uitstrekt. De blokjes voor het maken van de kat kosten tussen de €46,30 en €62. Het ligt er maar net aan voor welk ontwerp jij hebt gekozen. Je shopt de verschillende sculpturen via de webshop van JEKCA. Wij zijn heel erg fan en weten waar we de komende week mee bezig zullen gaan!

Beeld: JEKCA