News

Er bestaat nu Tinder voor katten (om voor jou de perfecte kat te vinden)

Dikke kans dat jij weet wat de app Tinder is. Zo niet: Tinder is een datingapp, waarmee jij een partner kunt vinden die zoveel mogelijk aan jouw wensen voldoet. En stel nou dat je een kat wilt kopen: dan wil je toch ook net zo makkelijk de perfecte kat kunnen vinden? Say no more! Er bestaat nu Tinder voor katten, zodat jij dé kat kunt vinden die bij je past.

Katten swipen op Catinder

Heel goed nieuws, als jij toevallig nog een kat zoekt. Toch? De app heet ‘Catinder’ en werkt hetzelfde als de Tinder app die we al kennen. Het is de bedoeling dat je de kat of naar links, of naar recht swiped. Als je de kat naar links hebt geswiped en ‘m echt ziet zitten, kun je met de kat op date. Als na de date blijkt dat jij en de gekozen kat een goede match zijn, kan de adoptie worden gestart. 

Helaas is de handige app uit de Appstore gehaald, en even niet meer te downloaden. We hopen dat dit maar tijdelijk is, want we willen deze app heel graag uitproberen. Een heel mooi initiatief, dat er vast voor zal zorgen dat nog meer lieve katjes een fijn thuis zullen krijgen.

Bron: fem-femBeeld: iStock

Must reads 👀