Films & Series

Deze films en series zijn nieuw op Netflix in februari

Het enige wat je nodig hebt om een meisje blij te maken is een comfortabele bank, een kopje thee en Netflix. Wat zouden we toch zonder Netflix abonnement moeten? Maar net als met vrienden is er ook een tijd van komen en gaan bij series & films. Elke maand worden er series en films verwijderd, maar verschijnen er ook weer nieuwe titels op Netflix. Girlscene zet iedere keer alle series en films die nieuw zijn op Netflix voor je op een rij.

Deze films en series zijn nieuw op Netflix in februari

Zo tijdens de lockdown is de kans groot dat jij alle films en series kijkt die er maar op Netflix te krijgen zijn. We get you! Net als jij staan wij namelijk ook te popelen voor de verse aanwas van nieuwe toffe seizoenen en series op Netflix, vooral de romantische toppers! Wat betreft de Netflix films zijn wij ook zeker exited wat komend jaar gaat brengen. Ben jij benieuwd welke toffe nieuwe content er in februari op Netflix verschijnt? We praten je bij.

Nieuwe series op Netflix februari:

1. The Twilight Saga (1 februari)

Na twee seizoenen gevuld met huizen van miljoenen dollars, komt Netflix met seizoen 3 van de serie. In voor een populaire reality tv-show? Het zal je vast niet ontgaan zijn dat de serie iets wegheeft van The Hills, Laguna Beach en FYI. Dat komt namelijk omdat ze dezelfde makers hebben!

2. Riverdale seizoen 5 (21 januari)

3. Firefly lane (3 februari)

4. Invisible City (3 februari)

5. Behind her Eyes (17 februari)

 

Nieuwe films op Netflix februari:

1. Inferno (1 februari)

2. I Still Believe (22 januari)

3. Fate: The Winx Club Saga (22 januari)

4. To All The Boys: Always and Forever (12 februari)