Films & Series

Wat zijn de kosten van een Netflix abonnement per maand?

Er gaat geen dag voorbij dat we geen Netflix kijken. Het is onze favoriete streamingsdienst! Heb jij nog geen Netflix, maar ben je wel nieuwsgierig en twijfel je om je ook aan te melden bij de binge club? Wij vertellen je alles over de kosten van een Netflix abonnement dat bij je past. 

Een Netflix abonnement: wat kost dat per maand?

Everybody loves Netflix. Deze streamingsdienst is tegenwoordig zó populair, dat je er haast niet aan ontkomt om je ook aan te melden bij de club. Het is ook super handig om al je favoriete series en films bij de hand te hebben. Wie heeft er nog losse exemplaren van je favoriete film of serie nodig?! Vooral voor romantische films en series kun je ons ‘s nachts wakker maken. De keuze op Netflix is gelukkig reuze, ook als een ander genre meer bij jou past! Een Netflix account delen met anderen is fijn aan de ene kant, maar dan krijg je vast weleens de foutcode ‘je account wordt momenteel door te veel personen gebruikt’ te zien. Tijd voor een eigen Netflix abonnement dus! Maar, wat zijn die kosten van een Netflix abonnement eigenlijk? We zetten de kosten van de verschillende Netflix abonnementen voor jou op een rijtje.

Netflix abonnement

De kosten van een Netflix abonnement
Wat kost Netflix eigenlijk per maand? Dat is de hamvraag die je je natuurlijk altijd moet stellen voor je iets nieuws afsluit. Een Netflix abonnement valt qua prijs reuze mee! De eerste maand gratis bij het afsluiten van een Netflix abonnement zoals dat eerst gold, is helaas niet meer. Gelukkig krijg je nu wel twee maanden 50 procent korting. Werkt in principe hetzelfde dus! Er zijn drie verschillende soorten Netflix abonnementen. Je hebt een basis abonnement voor 7,99 euro per maand. Ook heb je het standaard abonnement voor 10,99 euro per maand en tot slot kun je premium krijgen voor 13,99 euro. Het is dus aan jou welk Netflix abonnement het beste bij je past, afhankelijk van jouw voorkeur natuurlijk.

Deze soorten Netflix abonnementen zijn er

Het Netflix basic abonnement is de goedkoopste van allemaal. Voor deze miniprijs kun je alle gewenste films en series bekijken. Dit is dan ook wel het enige wat dit basic abonnement biedt. Want, je krijgt geen HD of Ultra HD films en series te zien. Ook kun je met dit maar op één scherm tegelijk kijken. De standaard versie kost je €10,99 en deze is een beetje zoals een grande koffie bestellen bij Starbucks. Want, het standaard Netflix abonnement is een lekkere middenweg. Zo bekijk je alle films en series in HD. Ook mag je met dit abonnement op twee schermen tegelijk kijken. Het premium Netflix abonnement is de rolls royce onder de abonnementen. Je betaalt er simpelweg het meeste voor en hij kost je iedere maand een kleine €13,99. Bij deze optie krijg je alle films en series in Ultra HD kwaliteit. Dat betekent dat je Gossip Girl nu nog scherper op je beeldscherm te zien krijgt! Perfect. Wat nog meer geweldig is, is dat je met vier gebruikers tegelijk kan bingen. It’s all up to you welke versie het beste bij jou past. 

Beeld: iStock

Must reads 👀