News

Bij deze Hollywood Café drive-thru bestel je de lekkerste snacks vanuit je auto

Evenementen zoals we ze gewend zijn kunnen in deze tijd even niet meer. Gelukkig kun je prima op afstand blijven als je gewoon in je auto blijft zitten. De oplossing om toch een uitje te kunnen hebben? Een drive-thru bezoeken! Gewoon zittend in je auto naar een evenement. Deze Hollywood Café drive-thru wil je absoluut niet missen!

Drive-thru’s als die van de McDonald’s en de Burger King ken je waarschijnlijk wel. Maar door het coronavirus zijn er de laatste maanden nog veel meer drive-thru’s geopend, die het mogelijk maken om een uitje te kunnen hebben in deze vervelende tijd. Eén van die initiatieven is de Hollywood Café drive-thru. Vanuit je auto kun je in deze drive-thru allerlei heerlijke snacks bestellen. Denk bijvoorbeeld aan wafels, donuts, nacho’s, burgers, milkshakes en nog veel meer!

Hollywood Café drive-thru

Je vindt de Hollywood Café drive-thru in Rotterdam. De drive-thru is iedere dag geopend van 11:30 tot 23:30 uur. Het hele menu kun je vinden op deze website. Het water loopt ons nu al in de mond! Het adres van de drive-thru is:

Cor Kieboomplein 513, 3077 MK in Rotterdam

HOLLYWOOD CAFÉ DRIVE-THRU 🚗🇺🇸 Stap in de auto en kom langs voor next level wafels, donuts, burgers, nacho’s, milkshakes…

Geplaatst door Hollywood Café & GlowGolf De Kuip op Maandag 18 januari 2021

Beeld: Hollywood Café & Glowgolf De Kuip

Must reads 👀