Lifestyle

Deze situaties herken je als je al iets te lang in de dating-game zit

 

Heb je een relatie? Lucky you! Single girls weten hoe ingewikkeld en onzeker daten kan zijn. Zit jij al een tijdje in de dating-game? Dan zijn deze 6 dingen héél herkenbaar voor je. 

1. Je hebt een haat-liefdeverhouding met datingapps

Als je Tinder op jouw telefoon hebt staan, dan hoef je jezelf nooit te vervelen. Ieder vrij momentje gebruik je om te swipen en het is erg vermakelijk om dit samen met je besties te doen. Maar er zijn ook momenten waarin je ieder account verwijdert en er he-le-maal klaar mee bent. There’s no inbetween. 

via GIPHY

 

2. Na de zoveelste mislukte date wil je gewoon opgeven

Het daten kan heel frustrerend zijn. Denk je eindelijk een leuke match te hebben gevonden, hoor je opeens niets meer van die persoon… Pff, their loss.  Soms wil je niet nóg meer tijd steken in daten. Maar aan de andere kant: je wilt ook niet forever vrijgezel blijven. The struggle!  

via GIPHY

 

3. Je hebt alle date-termen meegemaakt

Ghosten? We’ve been there. Twarrel, scharrel, kwarrel en prela? Allemaal fases die jij kent. Behalve de rela, want dát wil nog niet echt lukken. 

via GIPHY

 

4. Je lat ligt steeds lager

Toen je begon met daten zat je vol excitement en had je goed voor ogen wat voor persoon je zocht. But now? Nu ben je helemaal over the moon als een date je alleen al een berichtje terugstuurt. Even vergeet je dat dit eigenlijk gewoon the bare minimum en totaal niet te veel gevraagd is. 

via GIPHY

 

5. Iedere keer heb je toch weer hoop

Er zijn al heel wat dates voorbij gekomen, maar bij ieder nieuw afspraakje voel je toch weer dat stukje hoop. “Zou dit dan eindelijk mijn true love zijn?” 

via GIPHY

 

6. Jij hebt de beste verhalen

Jouw besties hangen iedere keer weer aan je lippen wanneer jij thuiskomt van een date. Zij smullen van alle verhalen en de dingen die je meemaakt. En ook voor advies kun je een appje van ze verwachten. Jij bent ervaringsdeskundige! 

via GIPHY

Soms valt er tijdens een date een ongemakkelijke stilte… Ai, dit is altijd een beetje awkward, maar gelukkig hebben wij 37 vragen voor je die in zo’n stilte kunt stellen. 

Beeld: iStock.com