Films & Series

Dating shows op Netflix met een hoog binging-gehalte

Redactie

 

Oeh, ben jij ook gek op programma’s zoals First Dates? We can’t get enough! Wist je dat er op Netflix ook genoeg dating shows staan? Wij zetten de leukste 7 shows voor je op een rij. Happy binging!

1. Datings shows op Netflix: Too Hot To Handle

Als je houdt van reality-series zoals Love Island en Tempa, dan is Too Hot To Handle helemaal right up your alley. Een groep aantrekkelijke singles verblijven in een resort en kunnen 100.000 dollar winnen. De regels lijken simpel: de kandidaten mogen geen seks met elkaar hebben. Bij iedere zoen, knuffel of vrijpartij daalt het bedrag wat ze kunnen winnen. Juicy!

Watch on YouTube

 

2. Datings shows op Netflix: Back with the Ex

Denk je er soms weleens over na om terug te gaan naar je ex? Well, think twice… Deze show laat precies zien waarom dit géén goed idee kan zijn. In Back with the Ex gaan vier vrijgezellen weer – je raadt het al – terug naar hun ex, om het opnieuw te proberen. Dit zorgt voor een goed portie drama. 

Watch on YouTube

 

3. Datings shows op Netflix:  Love on the Spectrum

Voel jij je een beetje blegh? Dan is Love on the Spectrum de perfecte show om te kijken. Het is namelijk écht hartverwarmend. In de serie gaan verschillende Australiërs met autisme op zoek naar de liefde. Je ziet onder andere de dates van de vrijgezellen en hoe zij zich daarop voorbereiden. Cute!

Watch on YouTube

 

4. Datings shows op Netflix: Love is Blind

Een soort The Voice, maar dan anders 😉 In Love is Blind gaan een groep singles met elkaar op blind date. En niet een gewone date, maar een speeddate. Dit doen ze totdat ze de ware gevonden hebben. Pas daarna kunnen de koppels elkaar in het echt zien. Zou jij aan dit programma mee willen doen? 

Watch on YouTube

 

5. Datings shows op Netflix: Indian Matchmaking

In Indian Matchmaking worden singles door professionals met elkaar gematcht. Dit is nog best lastig, want sommige singles zijn bést kritisch. 

Watch on YouTube

 

6. Datings shows op Netflix: Dating Around

In Dating Around gaat een single op dezelfde date met vijf verschillende mensen, één voor één. Daarna moet de vrijgezel iemand kiezen om mee op tweede date te gaan. Deze show kijkt heerlijk weg en is perfect voor als je even niet weet wat je wilt kijken. 

Watch on YouTube

 

7. Datings shows op Netflix: Three Wives, One Husband

Deze serie volgt 14 families in Amerika die allemaal bestaan uit de relatievorm polygamie. Hierbij is één persoon tegelijkertijd getrouwd met twee of meer personen. Het is bijzonder om te zien hoe deze families leven. Wil jij je blik verruimen? Dan is deze serie een tip.

Watch on YouTube

Heb je deze series in één klap uitgekeken? No need to be sad, dan kijk je ze toch gewoon nóg een keer? Deze Netflix series werden massaal opnieuw bekeken. 

Bron: nsmbl.nl, Netflix.comBeeld: Netflix.com

Must reads 👀