News

Dit is het (makkelijke) recept voor Flügel Hot Pink Chocolate

Flügel, dat veel te zoete drankje tijdens avondjes in de stad. Gaat er al een belletje rinkelen? Flügel is niet echt een drankje dat je thuis op de bank nuttigt. Maar daar kan nu verandering in komen, want een Flügel Hot Pink Chocolate is goed voor iedere gelegenheid. Wij worden alleen als warm van het denken aan deze variant warme chocolademelk. Dit is het recept voor de Flügel Hot Pink Chocolate.

NIX onder 18: geen 18? Geen alcohol.

Flügel Hot Pink Chocolate

‘Doe mij maar een Flügel Hot Pink Chocolate.’ Ooit van gehoord? Nee, wij ook niet! Maar we worden wel heel enthousiast van het idee. Flügel heeft een recept gedeeld voor dit lekkere drankje, en wij willen deze dolgraag met jullie delen. Niet alleen lekker, maar ook nog eens heel makkelijk te maken.

Hoe maak je de Flügel Hot Pink Chocolate?

De ingrediënten die je nodig hebt voor deze alcoholische versnapering zijn:
– 1 Flügel
– 200 mililiter witte chocolademelk
– Slagroom
– Witte chocolade

Allereerst verwarm je de melk. Als de melk op de juiste temperatuur is, giet je deze in een mok of mooi glas. Nu voeg je de inhoud van het flesje Flügel toe. Om ‘m af te maken spuit je nu wat – veel – slagroom op de bovenkant van het drankje en voeg je nog een blokje witte chocolade toe. En klaar: nu alleen nog maar genieten. Proost!

View post on Instagram
 

 

Beeld: Flügel