Lifestyle

Mis jij het reizen? Niet meer na het lezen van deze irritaties in het vliegtuig

 

Heb je last van wanderlust en wil je het liefste meteen je koffers pakken? We get it, but we can’t. Maar misschien verzacht dit de pijn, want er zijn een aantal dingen die we niet missen aan het vliegen. Wij hebben de 7 irritantste dingen van vliegreizen op een rijtje gezet. Uhm, volgende keer weer op vakantie met de auto?

1. Te weinig beenruimte

Ben jij een short girl? Dan heb je hier geen last van. Maar voor alle girls met mooie lange benen: te weinig beenruimte is zó vervelend! En helaas leven we niet allemaal de boujee lifestyle en zit een upgrade naar business class er niet in. 

via GIPHY

 

2. Sommige medepassagiers

Het liefste vliegen we natuurlijk lekker privé, maar dat gaat niet. We moeten het dus doen met de mensen die naast ons zitten. Huilende kids, mensen die de discussie aangaan met de crew omdat ze hun telefoon niet uit willen doen… Heel vermoeiend. Als je pech hebt, zit je achter iemand die meteen bij het boarden al zijn stoel naar achteren gooit. Zucht…

via GIPHY

 

3. De tegenvallende maaltijden

Vooral op lange vluchten zijn de maaltijden echt een moment om naar uit te kijken. Je hebt dan even afleiding van de vlucht en je maag is weer gevuld. Toch valt het eten vaak tegen. 

via GIPHY

 

4. Jetlag

Nobody loves a jetlag. Als je het slim aanpakt, kun je in het vliegtuig je ritme al een beetje aanpassen. Toch lukt het bijna nooit om wakker te blijven of om juist te gaan slapen. 

via GIPHY

 

5. Het vliegen is vermoeiend

Vooral bij langere vluchten. Je zit de hele tijd stil, maar toch ben je bij aankomst altijd moe. Gelukkig sleept je excitement voor de nieuwe bestemming je er wel doorheen. 

via GIPHY

 

6. Je zit op de middelste stoel

Soms heb je pech en is het niet mogelijk om een eigen plek uit te kiezen. Als je naast je friends or family zit, geeft het niets. Dan kan je onderling wisselen van plek. Maar zit je naast strangers én heb jij de middelste stoel? That’s the worst. Aan het raam heb je tenminste nog het uitzicht en aan het gangpad kun je zonder iemand te storen naar het toilet. Maar de middelste stoel? Daar zitten geen voordelen aan. 

via GIPHY

 

7. De vlucht is vertraagd

Of nog erger: het vliegtuig is geland maar er is een probleem waardoor je het vliegtuig niet uit mag. Argh. Of andersom: je zit al in het vliegtuig maar jullie kunnen nog niet de lucht in. Geduld is een schone zaak zeggen ze dan…

via GIPHY

Heeft het niet geholpen en wil je nog steeds op vakantie? Met deze tips plan je een lange reis na coronatijd.

Beeld: iStock.com

Must reads 👀