News

Temptation Island-Sonny krijgt een standje van mede Islander in aflevering 9 

Aflevering negen van Temptation Island is er eentje die we niet snel gaan vergeten. Wat ons het meest is bijgebleven zijn de wijze woorden van Marco, hij geeft Sonny namelijk een standje. Oeh juicy! Volgens Marco zou ‘Sonny niet zichzelf zijn en zich anders voordoen dan hoe hij is’. Lees je mee? 

Temptation Island-Sonny krijgt een standje van mede Islander in aflevering 9 

Net nu we dachten dat Sonny dé relatietherapeut a.k.a. projectleider van Temptation Island weer wat beter in zijn vel zat, wordt hij door een andere Islander op zijn plek gezet. Niemand minder van Marco durft het aan om Sonny met zijn neus op de feiten te drukken. “Ik wil even wat duidelijk maken. Je wil iemand zijn die mensen advies geeft, je wil mensen helpen, overkomen als iemand die vriendelijk en gezellig is. Maar als je mensen wil helpen, moet je ook mensen kennen en leren kennen. Ik ga maar gelijk een confronterende vraag stellen: weet je de naam van mijn vriendin?” 

Say my name 

Obviously heeft Sonny geen flauw idee hoe Marco zijn vriendin heet. En dat terwijl de mannen toch al heel wat dagen samen in de villa zitten. Oei. Sonny schiet in de verdediging flapt eruit dat hij gewoon heel slecht met namen is. Dit smoesje is eventjes niet goed genoeg voor Macro. “Je bent aan het zoeken naar excuses, maar je moet gaan kijken naar oplossingen. Je zégt wel dat je geïnteresseerd bent in ons, maar je bent het niet. Je woorden en daden liggen te ver van elkaar af. Die moet je bij elkaar gaan voegen, of de woorden gewoon niet meer uitspreken”, gaat Marco verder. “Je hebt oogkleppen op, oordoppen in, en je praat.” Niet veel later raakt Marco in gesprek met de single ladies. Hier kan hij gelukkig zijn hart luchten. “Hij weet mijn vriendin haar naam niet, hij noemt die van Greg ‘Katrina’. Hij weet niks van ons. Hij is alleen maar met zichzelf bezig.” 

View post on Instagram
 

Nu Temptation Island bijna tot een eind komt, gaan wij de lines van Sonny wel missen. Gelukkig is dat gemis niet voor lang. Het lijkt er namelijk op dat de Zandvoortse praatjesmaker een nieuwe ‘purpoos‘ gevonden heeft. Hier lees je er alles over. 

Bron: loveRealityBeeld: RTL

Must reads 👀