News

Terror Theo vertelt waarom hij Big Brother heeft verlaten

Gisteren werd bevestigd dat Theo écht zijn koffers heeft gepakt en vrijwillig het Big Brother-huis heeft verlaten. Theo was een veelbesproken kandidaat en zijn vertrek zorgde voor veel wisselende reacties. Nu legt Theo zijn keuze uit. 

Terror Theo reageert op zijn vertrek

Waarschuwingen

Voordat Theo besloot Big Brother te verlaten, werd hij door de productie gewaarschuwd. De waarschuwingen gingen vooral over het grof taalgebruik van de Amsterdammer. Hij deed tijdens een aantal challenges nogal wat pittige uitspraken. Zo noemde hij bijvoorbeeld zijn medebewoners van het huis ‘”een stelletje homo’s”. Bij veel fans van Big Brother viel dit helemaal verkeerd en Theo kreeg veel kritiek over zich heen. De officiële waarschuwing die Theo hiervoor kreeg, was de druppel voor hem om te vertrekken

Zijn vertrek

Theo miste zijn familie zó erg, dat hij het geld wat je bij Big Brother kunt winnen het niet meer waard vond. Ook was hij ongelukkig in het huis: “Ik zat niet lekker in mijn vel en dan moet je stoppen. Ik ben iemand die overdag alleen maar bezig is, 23 uur stilzitten en alleen maar praten met elkaar, dat niks doen, dat vreet aan me. Daar word ik doodongelukkig van.” 

Een mooie ervaring

Theo heeft geen spijt aan zijn deelname en de manier waarop hij Big Brother speelde. Hij zegt over zijn tactiek: “Alleen, zoals Terror Jaap dat deed, hij kon dat prima; die tactiek, dat spel spelen. Ik dacht: als ik dat doe, kom ik een heel eind. Maar ik ben ook een mens, het ging tegen me werken. Na twee weken dacht ik: ik moet te veel toneelspelen en na die waarschuwingen ging de knop om.” 

Het vloeken

Ook reageerde Theo op de uitspraken die hij deed tijdens zijn deelname: “Spijt van sommige uitspraken, dat ik sommige mensen gekwetst heb. Ja, dat heb ik zeker.” Hij vond dat hij niet zichzelf was tijdens zijn verblijf in het huis: “Dat vloeken en tieren en zo, dat ben ik niet. Ik wilde winnen. Maar het brak me uiteindelijk op.” 

Bron: lovereality.nlBeeld: RTL