News

OMG: Terror Theo is vrijwillig vertrokken uit het Big Brother huis

“Terror” Theo heeft het Big Brother-huis verlaten. Iedereen die vandaag de livestream aan het kijken was, zag hoe hij zijn koffers pakte en vertrok. Whait, what?! Je leest het goed: Theo is zΓ©lf opgestapt. Wij praten je bij.

Theo heeft het Big Brother-huis verlaten

Waarschuwingen

Al twee weken lang gingen er geruchten rond dat de Amsterdamse Theo door de productie van Big Brother op het matje zou zijn geroepen. Het schijnt dat hij een waarschuwing kreeg voor zijn taalgebruik. Dit is niet zo gek, want Theo is soms nogal, uhm, grof. Tijdens de afgelopen challenges noemde hij bijvoorbeeld zijn medebewoners van het huis ‘”een stelletje homo’s”. Niet zo chic natuurlijk, vooral wanneer je bedenkt dat medekandidaat Jowi op mannen valt. Theo verdedigde zichzelf: β€œHet is gewoon iets dat komt doordat ik fanatiek ben. Ik had net zo goed stelletje imbecielen kunnen roepen.” Bij veel fans van Big Brother viel dit helemaal verkeerd en Theo kreeg veel kritiek over zich heen. Nu heeft hij zΓ©lf besloten naar huis te gaan. 

Doodongelukkig

De Belgische nieuwswebsite NewsMonkey schreef over het vertrek van Theo: “Hij vond het huis saai. Er gebeurde te weinig en er was niet genoeg eten in voorraad. Daarom werd hij naar eigen zeggen doodongelukkig en speelde hij al enkele dagen met het idee om te vertrekken. De waarschuwing van Big Brother was dan waarschijnlijk de laatste druppel.” De reacties op het vrijwillige vertrek van Theo zijn wisselend:

Wij zijn erg benieuwd naar wat de nieuwe ontwikkelen zullen zijn binnen het huis, nadat Theo vertrokken is. We will keep you posted!

Bron: lovereality.nl, ze.nlBeeld: RTL