Health

Met deze oefeningen zijn je armen binnen no-time in shape


Wil jij graag net zulke strakke armen als Jennifer Lopez? Vergeet dan niet je armen te trainen! Ja, ook wij skippen dit vaak en gaan meteen over op een booty workout. But it’s a new year. Dus, voeg deze vier oefeningen aan je routine toe. You will love the results ;).

 

1. Tricep Dips

Voor deze oefening heb je een stoel nodig die goed stabiel staat. Want je gaat een soort squat maken, maar dan tegen de stoel aan. Dus, pak de voorste randen van een stoel of bankje vast met je handen op schouderbreedte. Kom met je billen net voor de stoel, houd je voeten plat en benen licht gebogen zodat je dijen gelijk zijn aan de vloer. Strek nu je armen. You got it? Laat je lichaam in de richting van de vloer zakken totdat je armen in een hoek van 90 graden staan. Zet vervolgens kracht, vanuit je triceps, om jezelf weer omhoog te tillen. 

Watch on YouTube


2. Push-up

Push-ups ken je vast wel, right? Opdrukken is ontzettend goed voor je armen en de rest van je bovenlichaam. Trust us je wordt er écht niet the hulk van. Nee, daarin tegen krijg je de toned armen uit je dromen. Oeh. Vind je push-ups op je tenen iets te zwaar? Doe ze dan eens op je knieën. Om ook je triceps goed te trainen, moet je erop letten dat je je handen net naast je lichaam op de grond neerzet. Opdrukken maar!

Watch on YouTube


3. Bicep Curl

Alright. Deze oefening is supermakkelijk uit te voeren. Yay. Bepaal zelf even hoe zwaar je je gewichtjes wil en dan kunnen we beginnen. Heb je geen gewichtjes in huis? Vul dan een literfles met water. Tada. Je home made gewichtjes zijn klaar om te gebruiken. Let’s do a bicep curl. Houd je lichaam recht en til je arm omhoog terwijl je je biceps goed aanspant. That’s it. Strakke armen in 3… 2… 1… 

Watch on YouTube


4. Tricep Rope Down

Alright. De laatste oefening die je pretty arms geeft, is er eentje die je in de sportschool moet doen. Yes we know, de sportscholen zijn nu tijdelijk gesloten. Alleen, is het toch super chill dat je straks een nieuwe oefening hebt, die je in de gym kan proberen? Een tricep rope down doe je als volgt: je pakt het touw aan de uiteindes vast en je staat rechtop. Met je beide armen trek je het touw naar beneden en tegelijkertijd strek je je armen naar buiten toe. 

Watch on YouTube
Wij helpen je graag een handje om je sportroutine weer lekker op te pakken. Met deze outfits heb jij je motivatie om te gaan sporten zó weer terug.

Bron: FiTGIRLSBeeld: iStock