Films & Series

Dit is alles wat we weten over To All The Boys I’ve Loved Before: Always and Forever

Woohoo! Bíjna kunnen we genieten van het deel drie van To All The Boys I’ve Loved Before. De trailer van de nieuwe film is nét uit. We can’t wait! Wij praten je bij over alle details van het laatste deel van de filmreeks. 

Netflix films: To All The Boys I’ve Loved Before: Always And Forever

Het verhaal

Het laatste deel is een vervolg op de eerste film: To All The Boys I’ve Loved Before en het tweede deel, To All The Boys I’ve Loved Before: PS I Still Love You. In de laatste film zijn of course Noah Centineo als Peter en Lana Condor als Lara Jean weer van de partij. Lara gaat tijdens springbreak naar Korea en de lovebirds moeten elkaar dus een tijdje missen. Lucky voor Lara heeft Peter een aantal verrassingen voor haar, wanneer ze weer terug is. How romantic! Hij vraagt haar bijvoorbeeld mee uit naar prom. Alles lijkt goed te gaan tussen de twee en ze willen allebei naar dezelfde universiteit om daar samen te studeren. Maar als Lana een paar dagen naar New York gaat, twijfelt ze of dat wel de juiste keuze is. Oeh!

Spoiler alert!

Huh? In de trailer zien we best wel een grote spoiler, want Netflix laat al zien of Lana wel of niet op de universteit wordt toegelaten. Kijk de trailer dus niet als je dit nog niet wilt weten 😉 Eén ding is zeker: in To All The Boys I’ve Loved Before deel 3 hebben Peter en Lana genoeg obstakels om te overwinnen.

Watch on YouTube

Wanneer is To All The Boys I’ve Loved Before deel 3 te zien?

Dankzij de trailer weten we nu ook vanaf wanneer we To All The Boys I’ve Loved Before 3 op Netflix kunnen zien. En yay, dit is al super snel. Just in time for Valentine’s Day! In minder dan een maand, op 12 februari, weten we hoe het afloopt met Lana en Peter. Wij hopen natuurlijk dat de twee voor always and forever zijn. 

View post on Instagram
 

Wil je voordat het laatste deel van To All The Boys I’ve Loved Before online staat de eerste delen nog bingen? Dat kan! Deel 1 en deel 2 staan allebei op Netflix.

Bron: cosmopolitan.nlBeeld: Gettyimages.nl