News

Cute: Temptation Island-Fabrizio date nu met deze Love Islander

Oeh lá lá… Love is in the air! Fabrizio uit het Temptation Island VIPS is op een date geweest met een mega babe, die we allemaal kennen van Love Island. Het is Lisa! Wait, what? Je leest het goed, Fabrizio en Lisa zijn samen op date gegaan. 

Temptation Island-Fabrizio en Love Island-Lisa zijn aan het daten

The first date

Lisa vertelde uitgebreid in een interview met de Belgische krant Het Laatste Nieuws over hoe de date tot stand kwam: “Ik ken Fabrizio al een tijdje, al had ik hem nog niet persoonlijk ontmoet. We hadden elkaar een paar keer over de telefoon gesproken. En ook berichtjes gestuurd en zo. Dat was leuk en het gebeurde steeds vaker. Daarom besloten we om elkaar in het echt te zien. En dus hebben we nu een date gehad.” Omg! 

View post on Instagram
 

Corona

Zoals alle single ladies wel weten, is het best lastig om tijdens de pandemie op een écht leuke date te gaan. Ook Lisa en Fabrizio herkennen dit nu. Toch hebben de twee hotties het heel gezellig gehad: “Veel konden we niet doen. De cafés en restaurants zijn gesloten. We spraken af in Gent en hebben daar gewandeld. En veel gepraat. Heel tof. We voelden ons goed bij elkaar” vertelde Lisa in hetzelfde interview.

En is dit dan ook true love? 

Wij zien het stel al helemaal samen, als echte couple goals. Maar zoals dat eigenlijk altijd gaat na pas één keer afspreken, zijn er vooralsnog geen vlinders. Lisa zei: “Het was onze eerste date. Maar Fabrizio is een toffe jongen. Ik sluit zeker niet uit dat het méér wordt.” Oeh, dat klinkt exciting! Dat Lisa fan is van Fabrizio is no secret. Toen haar gevraagd werd wát ze dan precies zo leuk vond aan hem, zei ze het volgende: “Ik keek niet naar Temptation Island. Dus ik kon op basis van dat programma geen oordeel over hem vellen. Maar ik hoorde en las van alles over hem. En als je hem zo ziet met zijn tattoos… Hij lijkt een echte macho. Maar zo is hij dus níét. Ja, hij heeft me echt verrast. Je kan met Fabrizio over álles praten. Hij is lief, attent. En ambitieus. Hij is met zoveel zaken bezig, heeft zoveel dromen. Dat vind ik aantrekkelijk bij een man.” 

View post on Instagram
 

De tweede date

Dit klinkt allemaal exciting en de kans is dus groot dat de twee nóg een keer zullen afspreken. En zelfs als het niets zou worden, ziet Lisa het nog positief in: “Draait het op niets uit, dan heb ik alvast een heel toffe man leren kennen. Leuke ervaringen, leuke mensen ontmoeten. ’t Zijn dingen die het leven de moeite waard maken” We totally agree!  

Ongeveer twee maanden geleden schreven we nog dat Fabrizio en Lotte uit elkaar gingen. Wij zijn happy voor Fabrizio dat Lisa misschien wel zijn nieuwe lover zal zijn. 

Bron: lovereality.nlBeeld: RTL

Must reads 👀