Fashion

Fashionista’s opgelet: zo scoor je designer kleding voor een prikkie

Designerkleding is vaak hartstikke mooi. Met de meest prachtige stoffen, een pasvorm die altijd on point is en een fantastische kwaliteit, gaan onze handen spontaan jeuken. Het enige nadeel? Dat enorme prijskaartje dat er bij de aanschaf van designerkleding komt kijken. Maar wist je dat je ook voor een prikkie mooie kleding kunt kopen? Ja, écht waar, namelijk met de webshop BestSecret. Wij leggen je uit hoe dat werkt.

Zo scoor je designer kleding met een klein budget

Als het aan ons ligt, scoren wij elke maand wel een tof item uit onze favo designer collecties. Maar dat designerkleding niet echt goed is voor je portemonnee, hoeven we je niet te vertellen. Sterker nog, die kleding is gewoon hartstikke duur, everybody knows. Gelukkig hebben wij inmiddels een super handig trucje ontdekt waarmee je tóch nog de nieuwste designer items in je kast kan hebben hangen, óók als je maar een klein budget te besteden hebt. En die tip delen we vandaag met je! Dankzij een geheime webshop hoef je namelijk niet te wachten tot je eindelijk die geldboom in de tuin hebt! Via BestSecret scoor je designer items met fikse kortingen. Thank us later 😉


 

BestSecret

Er is een nieuw vers jaar aangebroken en dat betekent maar één ding: shoppen! Yep, wij zijn hartstikke guilty als het op onze shopverslaving aankomt. En hoe fantastisch is het als je je garderobe kunt aanvullen met een paar mooie designer items? Het liefst met flinke korting natuurlijk, we get that. Als jij droomt van een designer garderobe die ook geschikt is voor jouw portemonnee, hebben we goed nieuws voor je. Via BestSecret kan je namelijk met een klein budget toffe items scoren van grote merken zoals Calvin Klein, Longchamp en Michael Kors.

Heb je nog nooit van BestSecret gehoord? No need for panic. Het is namelijk één van de best bewaarde geheimen als het aankomt op designer items scoren. BestSecret is een exclusieve shopping community met meer dan 3000 designermerken. Het is maar goed ook dat niet iedereen van deze shopping community weet, want de designer producten hebben hoge kortingen (tot wel 80%!). Zo kan ook jij shinen in een van deze toffe designer items. En zit er nu niets voor je tussen, dan is dat de volgende keer wel zo. De voorraad wordt namelijk regelmatig aangevuld, zodat je de volgende keer wél iets vindt wat bij jou past. Mocht het product niet bevallen, no worries. Retourneren is gratis.  

Special invite

We zeiden het al: dit is een hartstikke secret webshop. Je kan namelijk alleen tot deze community worden toegelaten op uitnodiging, zodat de webshop niet overspoeld wordt door meiden die geen verstand hebben van fashion. En laten wij nu net die uitnodiging voor jullie geregeld hebben, omdat wij weten dat onze volgers nu eenmaal bovenop de trends zitten 😉 Halló nieuwe Longchamp tas 😉 Wees er wel snel bij, want deze uitnodiging voor BestSecret kan helaas niet voor iedereen gelden. Als je op deze link klikt kun je helemaal los gaan met merken zoals Scotch & Soda, Calvin Klein en Tommy Jeans. Succes!

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met BestSecret

Must reads 👀