Beauty

Deze 8 profielen kom je áltijd tegen tijdens een swipe-sessie op Tinder

 

Als jij actief meedoet in de dating game, dan zit je ook vast en zeker op weleens Tinder. Wanneer je bored bent, swipe je wat weg. Gegarandeerd dat jij dan deze profielen tegenkomt. It’s a match!

1. De wereldreiziger

Het profiel staat vol met foto’s van verre bestemmingen, exotische stranden én natuurlijk een backpack-selfie. De bio bestaat uit emoji’s van verschillende vlaggen en de reisplannen worden ook meteen even gedeeld. Samen de wereld ontdekken?

via GIPHY

 

2. Here for a good time…

… not a long time. Deze Tinderaar is duidelijk uit op één ding: seks. De ideale first date? Dat is natuurlijk “Netflix and chill”. 

via GIPHY

 

3. Feestbeest

Alle foto’s bestaan uit party foto’s! Festival hier, een avondje in de club daar… Altijd gepaard met een drankje in de handen van deze Tinderaar. Als jij ook niet vies bent van een feestje, heb jij sowieso een leuke avond met deze match

via GIPHY

 

4. Een zoekplaatje

Iedere foto op het profiel van deze Tinderaar is een groepsfoto. Vaak met dezelfde vrienden op iedere foto, dus je moet je inner Inspector Gadget loslaten op dit profiel 😉 Who is it? 

via GIPHY

 

5. De gymfreak

Deze fitboy- or girl is regelmatig in de sportschool te vinden en maakt daar geen geheim van. Te herkennen aan de spiegel-selfies in de gym. En de killerbody natuurlijk. 

via GIPHY

 

6. De surfer

Summer vibes only! Deze Tinderaar loves surfing en dat zie je aan alle foto’s op het strand en in het water. 

via GIPHY

 

7. De mega lange bio

Sommige Tinderaars hebben een volledig essay in hun bio staan. Soms is het over de persoon zelf, soms is het een heel verhaal die eigenlijk nergens over gaat. Wél leuk om te lezen als je bored bent. 

via GIPHY

 

8. De animal lover

Foto’s met honden, katten, paarden, konijnen… alle dieren komen voorbij op het profiel van deze Tinderaar. En het helpt, want zeg nou zelf: die foto met een puppy móet je toch gewoon liken?

via GIPHY

Naast deze profielen, komen deze foute openingszinnen ook vaak op Tinder voorbij. 

Bron: nsmbl.nlBeeld: iStock.com

Must reads 👀