News

Temptation Island-Pommeline Tillière doet een juicy confession op Instagram 

Juicy! De knappe Pommeline Tillière bekend van haar Temptation Island liefdesavonturen, plaatst een confession op haar Instagram. ‘Ik heb iets op te biechten’, staat er in de caption geschreven. Waar die bekentenis overgaat? Plastische chirurgie! De details kan je hieronder lezen. 

Temptation Island-Pommeline Tillière doet een juicy confession op Instagram 

Alright. Pommeline Tillière plaatst dus een video op haar Instagram, waarin ze het een en ander aan haar volgers wil uitleggen. Waarover die confessions dan gaan? Nouover plastische chirurgie dus! De Belgische mega babe is namelijk al een hele tijd niet happy meer met haar bilimplantaten. Wow! Ze zagen er niet mooi meer uit – aldus Pommeline Tillière. Met die ontevredenheid ging Pommeline Tillière in gesprek met haar arts. Op dat moment begonnen haar bilimplantaten zelfs pijn te doen én in haar bil te ‘draaien’. Sounds like horror. De vervelende klachten van Pommeline Tillière werden door de arts niet écht serieus genomen. Ze kreeg nieuwe ‘double round-implantaten’ aangeboden die ook nog eens 10cc groter waren dan haar vorige, omdat dit het draaien van de implantaten moest voorkomen. 

Onzekerheid

Je ziet het vast al aankomen, maar ook met deze nieuwe én grotere implantaten was Pommeline Tillière heel erg ontevreden. Sad! Pom werd super onzeker van haar nieuwe billen en droeg alleen nog maar oversized T-shirts. Ook naar de gym gaan was iets wat ze liever niet meer deed. Want ja, squaten. Die oefeningen deed Pommeline gewoon liever niet meer, omdat ze het gevoel kreeg dat iedereen naar haar keek. 

Bye implantaten 

Inmiddels zijn Pommeline Tillière haar implantaten verwijderd. Deze keuze heeft ervoor gezorgd dat Pommeline nu weer helemaal happy is met haar eigen lichaam. Haar dringende advies aan de kijkers is dan ook: “Laat je aub goed informeren alvorens je zo’n levens veranderende beslissing maakt! Het was fout van mij om plastische chirurgie zo fel te promoten in het verleden, maar iedereen maakt nu eenmaal fouten in het leven.” De video waarin Pommeline Tillière over haar billen praat kan je hieronder bekijken. 

 

View post on Instagram
 

Bron: LoveRealityBeeld: RTL