News

Hilarisch: je kunt nu de een McDonald’s bestelpaal kopen bij AliExpress

Om nou te zeggen dat het er leuk uitziet? Dat niet echt. Maar het is wel echt ideaal om in huis te hebben en je zult heel wat jaloerse gezichten kunnen verwachten: je kunt nu namelijk een McDonald’s bestelpaal kopen, die je gewoon in je woonkamer kunt zetten. Uh, wat? Ja, echt: het bestaat! Het pareltje is te vinden op, hoe kan het ook anders, AliExpress. Lees snel verder voor alle informatie over dit ge-wel-dige apparaat.

Een Mckroket, hamburger, cheeseburger: alle snacks van McDonalds zijn bijna even lekker. Vroeger kon je bestellingen bij McDonalds alleen plaatsen aan de balie of via de McDrive, maar de laatste jaren zijn er in veel filialen ook bestelpalen te vinden. Het werkt heel erg simpel: je klikt aan wat je precies wilt bestellen, plaatst de bestelling, betaalt bij het apparaat, pakt het bonnetje uit het apparaat en je wacht op de bestelling. 

McDonald’s bestelpaal kopen

En zo’n bestelpaal, die kun je nu dus bestellen voor in je huis. Je kunt de bestelpaal in verschillende soorten en kleuren kopen, maar deze bestelpaal lijkt precies op die van onze favo fastfoodketen. Het zal niet alleen een echte eye-catcher zijn voor in je huis, maar hij is ook nog eens heel erg nuttig. Het blijkt namelijk zo te zijn dat de bestelpaal op Andriod werkt, en dat maakt dus mogelijk dat je ‘m ook nog eens daadwerkelijk kunt gebruiken om échte bestellingen te plaatsen. Eerlijk is eerlijk: als jij fan bent van ‘Maccie’, dan kun je dit kansje toch niet laten schieten? Je koopt de McDonald’s bestelpaal via AliExpress, voor €789,26.  Kost wat, maar dan heb je ook wat ;-).

 

Beeld: AliExpress

Must reads 👀