Lifestyle

Dé Harry Potter Legacy game: alles wat je moet weten

Alle Potterheads opgelet! Dit jaar komt ein-de-lijk de langverwachte game Hogwarts Legacy uit. Yay! Deze game speelt zich af op Zweinstein in de 19e eeuw. Oeh! Lees snel verder voor alle informatie die je nodig hebt over deze Harry Potter Legacy game.

Dé Harry Potter Legacy game: alles wat je moet weten

Wat kunnen we verwachten

Zoals je al eerder kon lezen gaat het verhaal over Zweinstein in de jaren 1800. Het speelt zich dus af vóór de Harry Potter verhaallijn uit de boeken. Je creëert jezelf als tovenaar waarmee je naar Zweinstein gaat. Omg, a dream come true! En goed nieuws: je mag zélf kiezen bij welk Zweinstein huis je wil horen. Geen sorteerhoed dus! 😉 Verder leer je spreuken, vecht je tegen vijanden en misschien wel het leukste: je kan Zweinstein he-le-maal zelf ontdekken. De Harry Potter Legacy game beschikt namelijk over een ‘open wereld’. Wow! Het lijkt dus alsof je écht op Zweinstein op school zit. Potterheads zijn hier mega excited over en wij snappen heel goed waarom. De wereld in de Harry Potter Legacy game heeft natuurlijk alle locaties die we kennen uit de boeken en films. Denk bijvoorbeeld aan Het Verboden Bos en Zweinsveld. Oeh! De trailer geeft al een veelbelovend voorproefje. 

Watch on YouTube

J.K. Rowling 

Echte fans vragen zich misschien af of J.K. Rowling heeft meegeholpen aan het verhaal van de Harry Potter Legacy game. Het antwoord is nee, de schrijfster heeft niets met de game te maken. Haar boeken en de films zijn wel een basis geweest voor de game, maar het heeft een eigen verhaal wat zich dus in het verleden afspeelt. No worries though, de makers van de Harry Potter Legacy game blijven trouw aan het verhaal zoals wij die kennen. Kan jij niet wachten om besties te worden met Hermelien? Dan moeten we je helaas teleurstellen: de makers hebben wel verklapt dat Harry, Ron en Hermelien niet in de game zitten. 

Waar en wanneer kunnen we de Harry Potter Legacy game spelen?

De exacte datum waarop de game uitkomt is nog niet bekend, maar we weten wél zeker dat het dit jaar is. Hoe lang we dus precies moeten wachten weten is nog onbekend, maar we will keep you updated. Na de release kunnen we de game spelen op de PlayStation 4 en 5, Xbox One óf op de computer. We can’t wait!

View post on Instagram
 

En speciaal voor terwijl je wacht op de Harry Potter Legacy game: hier kan je alvast testen bij welk Zweinstein huis jij hoort.

Bron: manners.nl, hogwartslegacy.comBeeld: Warner Bros