Travel

7 roze stranden waar jij straks je handdoek op wil uitslaan

 

Wait what? Roze stranden bestaan echt. Deze foto’s lijken wel uit een sprookje te komen, maar je kunt ze in real life bezoeken. Paradise alert! Als jij op deze grijze dag wel wat kleur kan gebruiken, klik dan snel verder. 

1. Roze stranden: Lombok, Indonesië

How romantic! Op dit strand willen wij wel een dag met onze lover spenderen. Dit is het bekendste roze strand ter wereld en Instagram staat er vol mee. We love!

View post on Instagram
 

 

2. Roze stranden: Komodo, Indonesië

More couple goals! Ook deze pink beach is te vinden in Indonesië. Zorg er wel voor dat je jouw drone meeneemt voor de mooiste foto’s 😉

View post on Instagram
 

 

3. Roze stranden: Kreta, Griekenland

No money om helemaal naar de andere kant van de wereld te vliegen? Gelukkig zijn er ook een roze stranden te vinden in Europa! Bijvoorbeeld Elafonisi beach. Dit strand is te vinden op Kreta in Griekenland. 

View post on Instagram
 

 

4. Roze stranden: Pink Sands Beach, Bahamas

Oeh, van deze pastelkleuren worden wij héél blij. In dit mooie resort willen we wel verblijven! Onze koffers staan alvast klaar. 

View post on Instagram
 

 

5. Roze stranden: Sardinië, Italië

Dit mooie strand ligt op het Italiaanse eiland Sardinië. Heb jij plannen om deze zomer naar Italië te gaan? Zet dit strand dan zeker op jouw travel bucketlist. 

View post on Instagram
 

 

 

6. Roze stranden: Great Santa Cruz Island, Filipijnen

Konden wij maar even ruilen met deze girl. Wij zien onszelf al helemaal liggen in deze roze branding. Voor dit strand moeten we wél even naar Azië afreizen, but hey, totally worth it. 

View post on Instagram
 

 

7. Stanwell Park Beach, Australië

Iets ten zuiden van Sydney ligt het dit mooie strand. Als je lievelingskleur pastel roze is, dan is dit Instagram account trouwens echt een aanrader om te followen. 

View post on Instagram
 

Ben je nog niet uitgekeken op alle mooie stranden? Dit zijn ware paradises!

Beeld: iStock.com