News

Temptation Island-Joshua reageert: is hij echt samen met Megan?

Flashback time. Als je een trouwe Temptation Island kijker bent, dan herinner je Megan Desaever en Joshua Feyton in het zwembad vast nog wel. Megan viel tijdens Temptation Island als een blok voor verleider Joshua. Een paar dagen geleden leek het erop dat de twee eindelijk aan het daten zijn geslagen! Joshua heeft nu gereageerd op dit nieuws. Lees je mee?

Temptation Island-Joshua reageert op relatie roddels met Megan

Oeh la la. De roddels liegen er niet om, want Megan en Joshua zouden zelfs ‘officieel een koppeltje zijn’. How cute?! Of deze juicy gossip waar is, dat is nog maar de vraag. In ieder geval kunnen we je vertellen dat de lovebirds samen oud en nieuw hebben gevierd. Op Instagram plaatst Megan namelijk een té schattige foto van de twee. 

In een interview met de Belgische krant Het Laatste Nieuws reageert Joshua op de relatie gossip. Hij zegt hierover het volgende: “Ik wil er liever geen label op plakken. Megan en ik zijn nog allebei jong en voor nu is het gewoon leuk.” We hebben natuurlijk tijdens Temptation Island allemaal kunnen zien hoe Megan als een blok viel voor verleider Joshua. 2021 begint goed want, het lijkt erop dat de Temptation vonk nu ein-de-lijk is overgeslagen. Een relatie is het dus blijkbaar nog niet officieel, maar de twee hebben in ieder geval veel lol samen. Veel geluk guys ;). 

Bron: LoveRealityBeeld: RTL