News

Swipe up: deze 10 reality sterren hebben dit jaar de meeste Instagram volgers


Woehoe! Het jaar zit er bijna op. Dat 2020 een bijzonder jaar was, dat is een ding dat zeker is. Doordat we veel thuis zitten, zijn we ook massaal op Instagram te vinden. Alleen, wie volgen we dan het liefst? Dit zijn de tien Nederlandse realitysterren die dit jaar de meeste volgers hebben behaald. 

10. Lisa Sace 

Op nummer 10 staat Lisa Sace, ook wel bekend als Queen Psycho uit Ex on the Beach. Haar plekje in deze lijst komt voor ons niet als een verassing. Want, samen met haar vriend Jay Zwarts zorgde zij dit jaar voor veel ophef. Juicy! Babe Lisa heeft hierdoor maar liefst 235.000 volgers op Instagram. Wow. Een verdiende tiende plaats dus. 

Meeste volgers instagram


9. Fabrizio Tzinaridis 

Alright. Plekje nummer 9 is voor spierbundel Fabrizio Tzinaridis. De Grieks-Belgische Temptation Island-hunk ken je als verleider én was daarna te zien als koppel met zijn ex vriendinnetje Pommeline Tillière. Fabri heeft 239.000 volgers. En zijn ex Pommeline? Die staat ietsjes hoger in dit lijstje ;). 

View post on Instagram
 


8. Elke Castro 

Elke Castro is nog helemaal niet zo lang een reality star. Toch staat deze knappe dame al op nummer 8 in deze lijst. Wow. Elke ken je van Temptation Island en tijdens het liefdesavontuur stal zij de hartjes van alle kijkers. Met 259.000 volgers heeft Elke een verdiende achtste plek. 

View post on Instagram
 


7. Rosanna Voorwald

Op Instagram deelt Temptation Island-queen Rosanna regelmatig pikante foto’s, dus ook haar plekje in deze lijst komt niet als een verassing. Fun fact: boyfriend Niels heeft 145.000 volgers terwijl Rosanna op maar liefst 318.000 zit. Wow. #Girlpower

View post on Instagram
 


6. Channah Koerten

Plek nummer 6 is voor babe Channah Koerten. Deze powervrouw deed eerst mee aan Ex on the Beach en was daarna met haar Quentin te zien in Temptation Island VIPS. Channah heeft 354.000 volgers die allen getrakteerd werden op haar bijzondere bevallingsvideo

View post on Instagram
 


5. Donny Roelvink

Zwijmel je mee? Want, Donny Roelvink staat op plekje nummer 5. Deze knappe verschijning kennen we natuurlijk van Temptation Island VIPS, maar Donny zag je ook shinen in de realityserie De Roelvinkjes. Deze hunk is goed voor 389.000 volgers op Instagram. 

View post on Instagram
 


4. Harrie Snijders

‘Harrie ‘de hengst’ uit Ex on The Beach doet het onwijs goed op Instagram. Want, ‘HvK’ heeft maar liefst 420.000 volgers op Instagram. Wow. Niet voor niks dus dat hij ook zijn eigen serie kreeg. 

View post on Instagram
 


3. Pommeline Tillière

Niemand minder dan Pommeline staat op plekje nummer 3 en dit is een stuk hoger dan haar ex Fabri. Wist je by the way dat Pommeline tegenwoordig gelukkig in de liefde is? De Belgische bombshell is goed voor 440.000 volgers op Instagram. 

View post on Instagram
 


2. Yasmine Pieraerds

The one and only Ex on the Beach queen is niemand minder dan Classy Yaz. Want, met 461.000 volgers heeft Yasmine het grootste Instagram bereik van de hele Ex on the Beach cast. Wow. Dit megagrote aantal geeft haar een welverdiende zilveren medaille. 

View post on Instagram
 


1. Fabiola Volkers

You love or hate her, maar babe Fabiola staat met kop en schouders op nummer 1. Want, deze dame heeft maar liefst 554.000 volgers op Insta. Wow. Well done girl!

View post on Instagram
 

Bron: LoveRealityBeeld: RTL