News

Juicy: Temptation Island Ricky had een relatie met deze twee BN’ers

Wij volgen Temptation Island: Love or Leave op de voet en zijn altijd benieuwd naar alle juicy details over de reality sterren. Dit keer is Ricky aan de beurt. Michella Kox liet via haar social media kanalen weten dat Ricky in zijn verleden al eerder met twee BN’ers is geweest. Oelala!

Juicy: Temptation Island Ricky had een relatie met deze twee BN’ers

In Temptation Island: Love or Leave zien we hoe Ricky Lucassen zijn hartje laat smelten voor Jaydi Dubois die in een relatie zit, maar ondertussen ook al kriebeltjes voelt voor Ricky. Drama alert!

Michella Kox liet via haar social media weten dat Ricky in zijn verleden met twee bekende Nederlanders is geweest. Een bron vermelde haar dat Ricky een tijdje met presentatrice Saar Koningsberger is geweest. Zij is bekend van onder meer Expeditie Robinson en Boxing Stars. Een tijdje later zou Ricky een relatie hebben gehad met Eva Treurniet, die mee heeft gedaan  en ver gekomen is bij de X Factor en The Voice of Holland.

Zelf liet Ricky hier ook iets over los: “ik heb inderdaad 12 jaar geleden een relatie gehad met Saar. Wij zijn elkaar tegengekomen tijdens opnames van TMF. Ook heb ik vroeger achter de schermen gewerkt van meerdere tv-programma’s.” En over Eva: “6 jaar geleden was ik matroos en zag ik Eva meedoen aan The Voice of Holland en dacht toen: ‘zo, wat een knappe griet, ik stuur haar een berichtje.’ Uiteindelijk heb ik twee jaar een relatie met haar gehad.”

Gelijk klinken ook de geluiden dat Ricky ‘het dan wel om de fame doet’ in Temptation, maar dat bestempelt hij als klinkklare onzin. “Als ik het echt voor de ‘fame’ deed, had ik twaalf jaar geleden wel meer mijn best gedaan.” Duidelijk gezegd!

Bekijk hier de twee knappe dames. Wij zien er wel een bepaald type in waar Ricky op valt ;).

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Bron: loverealityBeeld: RTL