Films & Series

De nieuwe Netflix series Tiny Pretty Things wil je kijken

Move over Pretty Little Liars, wij hebben een nieuwe favoriete serie: Tiny Pretty Things. Deze nieuwe Netflix series is de afgelopen dagen al trending geweest op Twitter en wij vinden dat niet gek. Lees hier alles wat je over Tiny Pretty Things wilt weten. 

Netflix series: Tiny Pretty Things

Het verhaal

De serie is gemaakt naar aanleiding van het boek Tiny Pretty Things van Sona Charaipotra en Dhonielle Clayton. Het gaat over een groep jongeren op een eliteballetschool in Chicago. Iedereen heeft een eigen verhaal en is heel verschillend. Maar alle jongeren hebben één ding gemeen: ballet is hun passie. En ze hebben er álles voor over om de top te bereiken. Oeh!

Watch on YouTube

Moord

Op de balletschool heerst er dus veel competitie. Op een dag wordt de beste ballerina van de school, Cassie, van een dak gegooid als poging tot moord. Wow! Cassie raakt in een coma en kan daardoor – obviously – niet meer naar school. Ballerina Neveah neemt haar plek in. Maar ook zij is niet veilig: ze wordt door een onbekend persoon bedreigd. De dader die Cassie wilde vermoorden is nog steeds niet gepakt. Zou dit ook de persoon zijn die het Neveah moeilijk maakt? Ahh, dit maakt dat wij Tiny Pretty Things willen bingen!

De cast

Naast het spannende verhaal is de cast óók een reden om deze Netflix serie te kijken. De hoofdrolspelers zijn namelijk allemaal mega knap. De afleveringen zijn gevuld met mooie dansscenes and we can’t get enough. 

View post on Instagram
 

Heb jij de serie in één keer gekeken? We don’t blame you. Iedereen spreekt al over een tweede seizoen. Daar moeten we helaas nog wel even op wachten: deze komt waarschijnlijk eind 2021 of begin 2022 uit. Tot die tijd hebben wij deze tien spannende Netflix thrillers voor je om te kijken. 

Bron: andc.tvBeeld: netflix-nederland.nl

Must reads 👀