News

Nikkie Tutorials krijgt een eigen documentaire op YouTube

Yes! Op het einde van dit crazy year krijgen we tóch nog leuk nieuws: Nikkie Tutorials krijgt haar eigen documentaire! Wait, what?! Ja, je leest het goed. Volgende week kan jij al de eerste aflevering van deze docu-serie bekijken. Lees snel verder voor alle details!

Nikkie Tutorials krijgt een eigen documentaire op YouTube

Primeur

Total babe Nikkie Tutorials heeft met haar documentaire een primeur te pakken. Het is namelijk de allereerste Nederlandse YouTube Original. Go Nikkie! De docuserie heet ‘Nikkie Tutorials: Layers of Me’ en zal bestaan uit vier verschillende afleveringen. And guess what: maandag is de eerste aflevering al te zien. Yay!

Nikkie Tutorials: Layers of Me

De documentaire is gemaakt door filmmaker Linda Hakeboom. Wij kunnen ons voorstellen dat dit speciaal is geweest voor Nikkie, want de twee zijn namelijk besties. De beelden voor deze docu zijn in de afgelopen 2,5 jaar gemaakt. In de docuserie ‘Nikkie Tutorials: Layers of Me’ krijgen we een kijkje in het leven van Nikkie. Er worden veel persoonlijke onderwerpen besproken. Ze zal bijvoorbeeld vertellen over hoe ze gepest werd als kind, het verlies van haar broertje Mikai en haar coming-out. Heftig! Maar er is ook happy news: we krijgen namelijk óók een kijkje in haar love life met haar verloofde Dylan. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder alvast de trailer. 

Waar en wanneer te zien?

‘Nikkie Tutorials: Layers of Me’ is een YouTube Original. Alle vier de afleveringen zijn dan ook gratis via YouTube te bekijken. Woohoo! Op maandag 28 december komt de eerste aflevering online. Daarna is er iedere maandag een nieuwe aflevering te zien. Binge jij liever de hele docuserie in één keer? Met een YouTube Premium account kun je direct alle afleveringen zien. Score!

Nikkie Tutorials is de laatste tijd lekker bezig. Ze stond met haar coming out video in de top 10 van best bekeken YouTube video’s van 2020. 

Bron: rtlboulevard.nlBeeld: brunopress.nl